Autor Subiect: RECLAMATIE HAAASMO  (Citit de 14747 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coaiemari

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
RECLAMATIE HAAASMO
« : Noiembrie 30, 2021, 05:24:50 p.m. »
Caracterul tău:GETAECURVAMEA
Caracterul celui reclamat:VETERANLAR,SULTANIM
Motivul reclamației:PAI MOTIVUL E SIMPLU, CUM PLM SA IA HASMO UNBAN CARE BATE TOTI FARMERII CU 6 CONTURI , MADALINE TOTI PLAYERII NOI SE LASA DIJ CAUZA LUI CA SE BAGA SI EI IN FIGHT CAND SUNTEM 100 SI DUPA STA NUMAI CU AUTO PE CU 6 CONTURI,GG , INJURA ISI BAGA PULA SI-O SCOATE , CE SA I FACEM CAND STA NUMAI IN CASA NON STOP SI SE JOACA DOAR IMPERIAL SI STA CU 6 CONTURI AUTO PE TOATA LUMEA , IN LOC SA NE JUCAM FRUMOS CA BAIETII , STAU SA MA BAT CU SCLAVUL ASTA NON STOP PLM.IN LOC SA FIM 100 DE PLAYERI SUNTEM 30 DINTRE CARE 6 SUNT CONTURILE LUI HASMO :))) PANA SA APARA ASTA ERA LUME SI CATERINCA ACUM SE DUCE PE PL SV UL .GG . LASA L PE PROST IN CONTINUARE SA STEA CU AUTO PE TOTI CA MAI RAMAI TU SI CU ASTA PE SERVER. VAI PULA LUI DE TERMINAT , STA IN CASA , NICI LA WC NU SE DUCE DE FRICW CA L BAT ASTIA =))))))90% DIN PLAYERII DE PE SERVER SUNT 100% CU CE AM ZIS , RESTU DE 10% SUNT CONTURILE LUI HASMO SI OSTIN .
Dovezi:MA PIS PE ELE DR DOVEZI CA STII SI TU CUM STA TRB.
« Ultima Modificare: Noiembrie 30, 2021, 05:39:48 p.m. de coaiemari »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline coaiemari

• *
    • Vezi Profilul
Re: RECLAMATIE HAAASMO
« Răspuns #1 : Noiembrie 30, 2021, 05:27:10 p.m. »
DACA AI SCOATE AUTO , N AR MAI FII PROBLEME , GG.

#GETAECURVAMEA
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Noiembrie 30, 2021, 06:04:03 p.m. »
Sunt pro oricum
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Noiembrie 30, 2021, 07:45:25 p.m. »
ba bolnavule numai fa conturi si reclamatii fake cu numele meu in ele fara dovezi in care scri "ma pis pe ele de dovezi:" sau cu 2 conversatii cu mine normale. Si nu bat niciun farmer in mapa farm e dmgul dezactivat si eu nu farmez , am playeri fara site cu mine in grupa pe care voi ii bateti ca ma ajuta nu eu , si tot ce bat sunt playeri pvp cu mult peste itemele mele cu 5 fuluri si cu scuturi 2 rase , ai facut mai devreme inca o reclamatie falsa in care ai dat numele la caracterele mele si ai spus hasmo injura staful dovada mai jos video in care era defapt o imagine imgur goala si ai sterso,nu inteleg de ce tot te lasa sa postezi. 6 conturi nu exista nu poti intra deci se vede ca nu ai treaba cu serveru asta esti doar cineva trimis de yutaka care nu joaca pe server , si daca spui ca scad playerii din cauza mea toata lumea spune ca atunci cand sunt eu pe server intra lume mai multa si ne batem si e gol fara mine, oricum exista o statistica pe site parca cu playerii 628 playeri in ultimele 24 de ore , cand nu eram eu pe server erau 500+,totul se poate dovedi oricum daca nu faci nimic si spui adevarul,ce spuneti voi sunt doar aberatii inventate doar de un singur player yutaka ,esti un prieten de al lui care nu joci pe server si esti pus de el sa scrii asta sau poate esti chiar yutaka pe alt ip.
« Ultima Modificare: Noiembrie 30, 2021, 07:51:11 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [Mr]Andrei

• Mesaje postate: 92
  • NOTE: +9/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Noiembrie 30, 2021, 08:52:19 p.m. »
oricum exista o statistica pe site parca cu playerii 628 playeri in ultimele 24 de ore , cand nu eram eu pe server erau 500+

bro, vezi că playerii pe 24h sunt conturi logate. dacă tu intrii pe un cont, crește nr ăla cu 1. din moment ce tu intrii pe 10 conturi zilnic,clar crește numărul :)))))
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline coaiemari

• *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Noiembrie 30, 2021, 09:10:34 p.m. »
ba bolnavule numai fa conturi si reclamatii fake cu numele meu in ele fara dovezi in care scri "ma pis pe ele de dovezi:" sau cu 2 conversatii cu mine normale. Si nu bat niciun farmer in mapa farm e dmgul dezactivat si eu nu farmez , am playeri fara site cu mine in grupa pe care voi ii bateti ca ma ajuta nu eu , si tot ce bat sunt playeri pvp cu mult peste itemele mele cu 5 fuluri si cu scuturi 2 rase , ai facut mai devreme inca o reclamatie falsa in care ai dat numele la caracterele mele si ai spus hasmo injura staful dovada mai jos video in care era defapt o imagine imgur goala si ai sterso,nu inteleg de ce tot te lasa sa postezi. 6 conturi nu exista nu poti intra deci se vede ca nu ai treaba cu serveru asta esti doar cineva trimis de yutaka care nu joaca pe server , si daca spui ca scad playerii din cauza mea toata lumea spune ca atunci cand sunt eu pe server intra lume mai multa si ne batem si e gol fara mine, oricum exista o statistica pe site parca cu playerii 628 playeri in ultimele 24 de ore , cand nu eram eu pe server erau 500+,totul se poate dovedi oricum daca nu faci nimic si spui adevarul,ce spuneti voi sunt doar aberatii inventate doar de un singur player yutaka ,esti un prieten de al lui care nu joci pe server si esti pus de el sa scrii asta sau poate esti chiar yutaka pe alt ip.

TACI SI NU MAI MANCA CACAT CA SE BAT PLAYERII NOI LA FIGHT SI DUPA STAI CU AUTO PE EI CU 5 CONTURI SI SE LASA , NU MAI COMENTA AIUREA .  MAI IESI SI TU DIN CASA, LA SOARE,LA ALEA , SCLAVULE. N-AI MAI VAZUT LUMINA ZILEI DE CÂND AI DESCOPERIT METIN UL , STAI CA FRUSTRATU 24 DIN 24 PE BURTĂ IN MAP 1 . Daca o să se scoată auto ești vai pula ta, te bat si farmerii
« Ultima Modificare: Noiembrie 30, 2021, 09:21:38 p.m. de coaiemari »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Noiembrie 30, 2021, 10:10:25 p.m. »
Imi bag pula in ma-ta aia curva proasta care a crescut un baietel nu barbat de 23 de ani care nu a avut o femeie la viata lui sa nu mai zic ca si virgin,ia zi ma ai futut si tu o femeie pana la 23 de ani?Ia arata si tu o conversatie cu o fata haide sa vedem si noi daca te baga o pizda in seama si iti arat si eu ce pizde am avut si am si acum
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [SA]Madalin

• Server Administrator
  • *
  • Mesaje postate: 10231
  • NOTE: +1004/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
    • Imperial2 PvP-PvM
« Răspuns #7 : Noiembrie 30, 2021, 10:41:35 p.m. »
1. ”PAI MOTIVUL E SIMPLU, CUM PLM SA IA HASMO UNBAN CARE BATE TOTI FARMERII CU 6 CONTURI„
TE UIȚI LA PREA MULTE FILME, FARMERII SUNT ÎN MAPELE FARM , CORECT? ÎN MAPELE FARM DMG-UL ESTE OFF.
2. ”MADALINE TOTI PLAYERII NOI SE LASA DIJ CAUZA LUI„
ZI TU ZĂU ȘI TE CRED, A BĂGAT HASMO ĂSTA SPAIMA ÎN VOI Ă ?  :))
3. ”INJURA ISI BAGA PULA SI-O SCOATE„
PENTRU ASTA SE PRIMEȘTE MUTE.
4.”CE SA I FACEM CAND STA NUMAI IN CASA NON STOP SI SE JOACA DOAR IMPERIAL„
BINE FACE.
5.”IN LOC SA NE JUCAM FRUMOS CA BAIETII , STAU SA MA BAT CU SCLAVUL ASTA NON STOP PLM„
ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ ÎȚI DĂ CLASĂ DACĂ EȘTI AȘA DE OFTICAT PE EL...
6. ”IN LOC SA FIM 100 DE PLAYERI SUNTEM 30 DINTRE CARE 6 SUNT CONTURILE LUI HASMO„
AICI AI CAM SUPT-O.... : https://imgur.com/R8UcZ4H
P.S SUNTEM PESTE 100 DE PLAYERI SEARA, ÎN PRINT ESTE CANALUL 1 FĂRĂ MAPELE DE FARM CARE SE AFLĂ PE ALT CORE DACĂ ȘTI CE ÎNSEAMNĂ ASTA... DECI , 100+ CANAL 1 + VREO 30 40 PE CANALUL 2 = 30....
30 DE PLAYERI POATE SUNT DIMINEAȚA LA 7 ...

7.”PANA SA APARA ASTA ERA LUME SI CATERINCA ACUM SE DUCE PE PL SV UL .GG „
LUME ESTE SI ACUM DOAR CA NU AI DIOPTRIILE POTRIVITE LA OCHELARI... TOT AUD FRAZA ASTA DE MINIM 7 ANI ”SE DUCE PE PULĂ SERVERUL” , AL DRQ SERVER CĂ TOT NU SA DUS... MINUNE SĂ MOR.
8. ”LASA L PE PROST IN CONTINUARE SA STEA CU AUTO PE TOTI CA MAI RAMAI TU SI CU ASTA PE SERVER.„
FI SIGUR CĂ ASTA FAC.
9. ”90% DIN PLAYERII DE PE SERVER SUNT 100% CU CE AM ZIS , RESTU DE 10% SUNT CONTURILE LUI HASMO SI OSTIN .„
DACĂ SPUI TU...

P.S ȘI TU ȘI HASMO ĂSTA SAU CUM ÎL CHEAMA SUNTEȚI 0 PENTRU MINE, VĂD CĂ SE DRAMATIZEAZĂ MAXIM CU ACEST OM, CINSTE LUI , VĂ DĂ TEROARE... ACUM VOI VEDEA DACĂ RĂMÂN DOAR EU CU EL PE SERVER...
P.S NU ÎȚI CONVINE SERVERUL ĂSTA, CAUTĂ ALTUL, SUNT 10001. NU MĂ LUA PE MINE CU CACATURI CĂ NU ȚINE. DACĂ ERAI ȘMECHER FĂCEAI TOPICUL FĂRĂ VPN... VREI SĂ VEZI CĂ AFLU NUMELE TĂU DE PE JOC? EȘTI ....

« Ultima Modificare: Noiembrie 30, 2021, 10:43:32 p.m. de [SA]Madalin »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt