ba bolnavule numai fa conturi si reclamatii fake cu numele meu in ele fara dovezi in care scri "ma pis pe ele de dovezi:" sau cu 2 conversatii cu mine normale. Si nu bat niciun farmer in mapa farm e dmgul dezactivat si eu nu farmez , am playeri fara site cu mine in grupa pe care voi ii bateti ca ma ajuta nu eu , si tot ce bat sunt playeri pvp cu mult peste itemele mele cu 5 fuluri si cu scuturi 2 rase , ai facut mai devreme inca o reclamatie falsa in care ai dat numele la caracterele mele si ai spus hasmo injura staful dovada mai jos video in care era defapt o imagine imgur goala si ai sterso,nu inteleg de ce tot te lasa sa postezi. 6 conturi nu exista nu poti intra deci se vede ca nu ai treaba cu serveru asta esti doar cineva trimis de yutaka care nu joaca pe server , si daca spui ca scad playerii din cauza mea toata lumea spune ca atunci cand sunt eu pe server intra lume mai multa si ne batem si e gol fara mine, oricum exista o statistica pe site parca cu playerii 628 playeri in ultimele 24 de ore , cand nu eram eu pe server erau 500+,totul se poate dovedi oricum daca nu faci nimic si spui adevarul,ce spuneti voi sunt doar aberatii inventate doar de un singur player yutaka ,esti un prieten de al lui care nu joci pe server si esti pus de el sa scrii asta sau poate esti chiar yutaka pe alt ip.