Sondaj

VOTAŢI CE DORIŢI SĂ SE INTÂMPLE CU HASMO

BAN IP PERMANENT
BAN PE CONTURILE RECLAMATE
MUTE 48H PE CONTURI

Autor Subiect: Reclamație  (Citit de 74765 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Capone

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • NOTE: +2/-0
    • Vezi Profilul
Re: Reclamație
« Răspuns #60 : Septembrie 09, 2021, 07:13:45 p.m. »
Hasmo ,ceea ce zici tu acolo,că nu bati playeri noi,că nu ii ameninti,este Fals ,tu postezi,si pui filmare doar ce ti se pare tie mai ok ca să nu iesi de rău tu,Cum să iti zic că de cand nu ai mai intrat pe server apar din ce in ce mai multi playeri noi ,cand erai tu pe server,Nici un player nou nu vedeam să joace mai mult de 2 zile,pentru că tu veneai si ii băteai,ba că nu fac comert cu tine ba că nu vor să te ajute,găseai tu motive,si să nu mai zic cat injurai pe server,tu si 24h dacă erai pe server si să stea cineva să iti facă ss la fiecare injurătură avea pe putin 500 de ss ,SI DACĂ TOT NU AI FĂCUT NIMIC,CUM TOT ZICI,DE CE ERAI IN SOHĂN SI MUTAI TOATE ITEMELE DE PE CONTURI PE UN CONT NOU DE LVL 15 WAR ??
Ce crezi că dacă le muti pe alt cont,le salvezi? iti zic eu că Nu
Pe tine te supără adevăru si vii si spui aceleasi lucruri de nenumărate ori Ps:Vrăjelile astea pe care le tot zici tu ,să le spui prietenilor tăi din real,poate poate te cred ei.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Să ierți, e divin.
                    Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^

Offline YutakaHERE

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #61 : Septembrie 09, 2021, 08:50:03 p.m. »
Hasmo ,ceea ce zici tu acolo,că nu bati playeri noi,că nu ii ameninti,este Fals ,tu postezi,si pui filmare doar ce ti se pare tie mai ok ca să nu iesi de rău tu,Cum să iti zic că de cand nu ai mai intrat pe server apar din ce in ce mai multi playeri noi ,cand erai tu pe server,Nici un player nou nu vedeam să joace mai mult de 2 zile,pentru că tu veneai si ii băteai,ba că nu fac comert cu tine ba că nu vor să te ajute,găseai tu motive,si să nu mai zic cat injurai pe server,tu si 24h dacă erai pe server si să stea cineva să iti facă ss la fiecare injurătură avea pe putin 500 de ss ,SI DACĂ TOT NU AI FĂCUT NIMIC,CUM TOT ZICI,DE CE ERAI IN SOHĂN SI MUTAI TOATE ITEMELE DE PE CONTURI PE UN CONT NOU DE LVL 15 WAR ??
Pe tine te supără adevăru si vii si spui aceleasi lucruri de nenumărate ori Ps:Vrăjelile astea pe care le tot zici tu ,să le spui prietenilor tăi din real,poate poate te cred ei.

Are doar 2 prieteni in real
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #62 : Septembrie 10, 2021, 01:14:04 a.m. »

itm le am mutat de frica pt ca am mai avut odata ban pe nedrept fara sa  fac nimic asta in primu rand si in al doilea rand ce am facut ? de zici ca ":Crezi ca scapi?" =]]]]]]]] ai acolo toate dovezile unde te am aratat ca am fost spart si se injura staful am doar cativa playeri pe care nu i suport pe serveru asta iambogdan care e un tradator de eram pieten cu el de pe 3d , cobra si cel mai redus dintre ei 3milp in rest nu am nimic cu nimeni si chiar daca aveam si bateam playerii ce era treaba ta? si din contra fara mine serverul are mult mai putini playeri + ca nu mai e nicio bataie + ca a iesit si adrian ca il bateati dar e ok o sa revenim dupa ce raspunde madalin ":din cauza mea se lasa playerii si cum plec eu apar altii noi:" unde???? cand eram eu erau batai playeri multi conturi cel mai mare dusman al meu pe serveru e 3milp pe care nu il suport si l as bate 24 din 24 in rest mai sunt doar cativa care i am batut da nu asa de rau ca pe el,si pana una alta nu s-a lasat niciun player din cauza mea din contra ca sa ma enerveze si mai mult 3milp a facut 3 conturi si ne bateam zilnic cand eram eu si voi fi in continuare pe server pt ca nam facut nimic , in schimb din cauza voastra s-au lasat pana acum 3 playeri doar care ii stiu eu jakid deea si adrian pt ca l ati batut incontinuu dupa ce nu am mai fost eu a si hapy ca dupa ce a pierdut la bb itemele a fost batut incontinuu de suiz si lupes pana s-a lasat dar astea ar trebuii sa ramana intre noi cine bate pe cine nu sa fie un subiect de ban dar ca idee tot din cauza voastra are serverul playeri putini nu din a mea dar o sa revin stai tu linistit ca nu am furat nu am injurat staff nu am avut hack tot ce am facut a fost sa ma bat in map1 si sa mai injur ocazional . + cine stie cati playeri s or mai fi lasat din cauza lu kazumi cand era pe server ca batea orice incepator fara sa i faca nimic si ii injura eu in schimb am ce am doar cu aia care m au calcat pe nervi si au facut ceva ,nu dau de nebun in playeri
« Ultima Modificare: Septembrie 10, 2021, 01:18:17 a.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #63 : Septembrie 10, 2021, 03:09:53 a.m. »

itm le am mutat de frica pt ca am mai avut odata ban pe nedrept fara sa  fac nimic asta in primu rand si in al doilea rand ce am facut ? de zici ca ":Crezi ca scapi?" =]]]]]]]] ai acolo toate dovezile unde te am aratat ca am fost spart si se injura staful am doar cativa playeri pe care nu i suport pe serveru asta iambogdan care e un tradator de eram pieten cu el de pe 3d , cobra si cel mai redus dintre ei 3milp in rest nu am nimic cu nimeni si chiar daca aveam si bateam playerii ce era treaba ta? si din contra fara mine serverul are mult mai putini playeri + ca nu mai e nicio bataie + ca a iesit si adrian ca il bateati dar e ok o sa revenim dupa ce raspunde madalin ":din cauza mea se lasa playerii si cum plec eu apar altii noi:" unde???? cand eram eu erau batai playeri multi conturi cel mai mare dusman al meu pe serveru e 3milp pe care nu il suport si l as bate 24 din 24 in rest mai sunt doar cativa care i am batut da nu asa de rau ca pe el,si pana una alta nu s-a lasat niciun player din cauza mea din contra ca sa ma enerveze si mai mult 3milp a facut 3 conturi si ne bateam zilnic cand eram eu si voi fi in continuare pe server pt ca nam facut nimic , in schimb din cauza voastra s-au lasat pana acum 3 playeri doar care ii stiu eu jakid deea si adrian pt ca l ati batut incontinuu dupa ce nu am mai fost eu a si hapy ca dupa ce a pierdut la bb itemele a fost batut incontinuu de suiz si lupes pana s-a lasat dar astea ar trebuii sa ramana intre noi cine bate pe cine nu sa fie un subiect de ban dar ca idee tot din cauza voastra are serverul playeri putini nu din a mea dar o sa revin stai tu linistit ca nu am furat nu am injurat staff nu am avut hack tot ce am facut a fost sa ma bat in map1 si sa mai injur ocazional . + cine stie cati playeri s or mai fi lasat din cauza lu kazumi cand era pe server ca batea orice incepator fara sa i faca nimic si ii injura eu in schimb am ce am doar cu aia care m au calcat pe nervi si au facut ceva ,nu dau de nebun in playeri
Cum nu ai injurat membrii staff?De ce minti ca acum mult timp cand ai luat ban si ai spus ca tu nu ai injurat nimic si ai fost verificat daca tu erai pe cont atunci cand ai injurat membrii din staff si i-ai jignit si tu erai pe cont era ip-ul tau,a da si acum iar minti uite acum o luna cand l-ai injurat si jignit pe suiz https://imgur.com/a/lyndIw0 si inca o minciuna de a ta ca tu nu faci nimic gresit dar tu mereu primesti reclamatii si te ia lumea de prost pentru ca esti prost si e simplu,tu chiar esti prost omule si nu observi asta...ba dar uita-te mai atent pe aici ca toti te fac prost si nu doar 1 ca sa spui ca nu esti si tot sv te considera prost si daca mai multe persoane te considera prost inseamna ca esti si trebuie sa schimbi asta la tine...si nu mai minti ca eu ti-am adus acum poza in care tu il jignesti pe Suiz si mai era si o injuratura la adresa lui dar cand voi intra la pc voi trimite si aia cand l-ai injurat si e membru staff sa tinem minte asta si pentru asta se primeste ban si tu o ai promisa de mult ca la urmatoarea reclamatie primesti ban ip si ti se sterg si toate itemele,auzi si tu cica "am luat ban fara motiv" Coaie esti prost sau te prefaci ca nu imi pot da seama :))Deci tu injuri membrii din staff si nu ma refer cand ti-a spart contul si esti si toxic ca player si mai si furi un scut si cica ban pe nedrept si apropo atunci ti-a dat Madalin unban pentru ca faceai cate 5 6 cereri de unban si te milogeai sa iti dea unban.
« Ultima Modificare: Septembrie 10, 2021, 08:11:28 a.m. de YutakaHERE »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #64 : Septembrie 10, 2021, 08:15:01 a.m. »
Hai mars pe sv ala de te-ai apucat acum ca am auzit ca si acolo esti luat de prost de catre toti
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Capone

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • NOTE: +2/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #65 : Septembrie 10, 2021, 09:11:32 p.m. »
Nu sa lăsat nimeni de cand nu ai mai intrat pe server,dar nu ai de unde să stii că de cand ti-ai mutat itemele pe alt cont nu ai mai intrat de frică să nu iei bătaie
Cum să minti in halu ăsta că tu băteai doar ocazional,bun atunci de ce acum 1 saptamana la 10:30 cand am revenit eu la PC si a intrat si Victoria pe sv ai intrat si tu fix in timpu ăla si cum ne ai văzut singuri ai pus 4 conturi pe noi? Si stii bine despre ce zi vorbesc,acea zi cand la ora 16:10 ti-ai mutat itemele in Sohăn pe alt cont,
Iar legat de Deea si Jakid,nu ai de unde să stii ,ei incă joacă stai tu calm,că nu se lasă nimeni ,din potrivă multi sau reapucat auzind că tu nu mai esti pe servăr si te ai apucat de alt sv,care din ce am auzit este că si acolo ai ban 3 zile pentru injurături,deci nu ai cum să minti că bati ”OCAZIONAL” cand tu esti 24/24 auto pe fiecare pe care il prinzi singur
Iar legat de altii că băteau si nustiu mai ce,e adevărat se băteau dar maxim 10 min ,după se plictiseau,nu ca tine 24/24
Iar hapy incă joacă stai linistit că nu sa lăsat dacă la bătut suiz sau nustiu mai care,dar după cum ti-am zis,Nu ai de unde să stii că nu ai mai intrat de frică
Asa că lasă Vrăjelile astea.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt