Autor Subiect: Reclamatie [H]Iulian , care nu vrea sa ajute playerii...ca a dat spaga:)  (Citit de 11439 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline [IULI]

• Member based on posts: II
  • **
  • Mesaje postate: 25
  • NOTE: +0/-1
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
Re: Reclamatie [H]Iulian , care nu vrea sa ajute playerii...ca a dat spaga:)
« Răspuns #15 : Septembrie 10, 2021, 01:23:50 a.m. »
Nu e vina mea boss ca stai tu pe conturi care nu le stiu . Nu am obligatia sa iti stiu eu tie toata conturile . Si eu te-am injurat dupa contu de player nu helper . Si dupa player te pot injura toata ziua . Doar mute pot primi in rest nimic altceva
Si din nou iti readuc aminte da mi ss cand ti-am zis eu tie ca am dat spaga sa iau H ul ca si eu sunt curios cand ti-am zis asta .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Member based on posts: III
  • Mesaje postate: 34
  • NOTE: +0/-0
  • -lautar- sunt smk ma doaren pl de totzi
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Septembrie 10, 2021, 01:27:23 a.m. »
Nu e vina mea boss ca stai tu pe conturi care nu le stiu . Nu am obligatia sa iti stiu eu tie toata conturile . Si eu te-am injurat dupa contu de player nu helper . Si dupa player te pot injura toata ziua . Doar mute pot primi in rest nimic altceva
Si din nou iti readuc aminte da mi ss cand ti-am zis eu tie ca am dat spaga sa iau H ul ca si eu sunt curios cand ti-am zis asta .
ai ss in postare am Atașat 2 ss uri și in unul scrie clar ca ai dat șpagă .
Chiar dacă nu era contul meu acela .. și era orice alt player de ce l ai fii înjurat fără un motiv anume frate ?serios acum… ești copil mic ? De ce înjuri fără ca omu sa nu îți facă nimic
Și după mai vrei și respect ? Sa ti se vb frumos ? Și sa te respect ca ești H ?
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [IULI]

• **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Septembrie 10, 2021, 01:32:25 a.m. »
Nu am nevoie de respectu tau . Si motivu prin care te-am injurat a fost ca inainte sa te bat eu dupa contu ala cu semi site tu din nou marele idol erai smar2 si dadeai in mine cand aveam contu afk . DIn nou atunci mie pc ul filma . Asa ca lasa astea cum ca eu de ce te-am injurat
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Septembrie 10, 2021, 01:36:02 a.m. »
Nu am nevoie de respectu tau . Si motivu prin care te-am injurat a fost ca inainte sa te bat eu dupa contu ala cu semi site tu din nou marele idol erai smar2 si dadeai in mine cand aveam contu afk . DIn nou atunci mie pc ul filma . Asa ca lasa astea cum ca eu de ce te-am injurat
hmmm deci sa înțeleg ca tu înjuri oamenii ampulea doar ca te omoară odată sau de doua ori?:)) atitudine de helper, de om matur … ce sa zic respectele mele ești cineva h iuli
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [IULI]

• **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Septembrie 10, 2021, 01:41:28 a.m. »
Dupa cum ti-am zis , nu te intereseaza pe tine ce fac eu pe contu de player . Atata timp cat timp sunt pe helper si respect regulamentu nu ai ce sa imi faci poti sa ai si 10 ss uri
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Septembrie 10, 2021, 01:44:50 a.m. »
Dupa cum ti-am zis , nu te intereseaza pe tine ce fac eu pe contu de player . Atata timp cat timp sunt pe helper si respect regulamentu nu ai ce sa imi faci poti sa ai si 10 ss uri
ok frt și când ai fost pe H si te am întrebat chestii legate de metin2 imperial de ce nu ai vrut sa îmi răspunzi politicos și ai dat o in arogante cu mine?
Crezi ca eu sunt vreun copil de 13-14 ani ? Cu mine nu îți merg Arogantele astea cu alții de pe sv poate îți merg dar cu mine nu
de ce nu mi ai raspuns politicos la întrebări și mi ai spus ce am este in screenshot ul pus de mine ?
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Septembrie 10, 2021, 01:48:27 a.m. »
ai donat niște bani tot respectu da asta nu îți permite sa vorbești in sictir cu oamenii cât timp ești pe HELPER nu pe player … așa cum mi ai vorbit mie și NU ai vrut sa îmi răspunzi la întrebări susținând ca tu ai dat ȘPAGĂ și nu trebuie sa răspunzi neaparat :))
Eu zic… sa îți mai plătești factura la lumina… ca ultima data când era vorba sa dam set pe iteme ai cam dat ambandon spunând ca numai ai curent .))
Eu sunt simplu, nu ma provoci nu am nimic cu tine…
Și chiar nu am avut absolut nimic… dar din moment ce ești un om atât de josnic încât sa nu recunoști când greșești și sa încerci sa arunci vina pe mine… ești chiar un NIMIC
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [IULI]

• **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Septembrie 10, 2021, 01:56:46 a.m. »
Dupa cum ti-am zis si mai sus , odata ce imi vorbesti la misto si imi pui intrebari ce nu isi au rostu ca le stii raspunsul e normal sa nu ti raspund si sa ma duc sa ajut pe unu care chiar are nevoie . Nu doar un om frustat ce nu are ce face pe mt . Si nu arunc vina pe tine :))) Eu ti-am zis ce o sa vada si Madalin pe dovezile trimise  pe fb :))) Si se vede ca ai ceva cu toata lumea odata ce fix azi ti-a zis un player chiar frumos sa lasi spam ul si tu te ai dus l ai batut si l ai injurat asa ca lasa chestiile astea :)))))  Si da daca am donat nu mi permit sa vorbesc oricum cu oameni dupa H dar atat timp cat te-am injurat dupa contul de player iar cu arogantele ti-am vorbit doar pe motivul ca iei lumea si pe mine la misto . Si nu meriti sa  ti se raspunda la pm uri sau orice altceva .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Septembrie 10, 2021, 02:00:05 a.m. »
Dupa cum ti-am zis si mai sus , odata ce imi vorbesti la misto si imi pui intrebari ce nu isi au rostu ca le stii raspunsul e normal sa nu ti raspund si sa ma duc sa ajut pe unu care chiar are nevoie . Nu doar un om frustat ce nu are ce face pe mt . Si nu arunc vina pe tine :))) Eu ti-am zis ce o sa vada si Madalin pe dovezile trimise  pe fb :))) Si se vede ca ai ceva cu toata lumea odata ce fix azi ti-a zis un player chiar frumos sa lasi spam ul si tu te ai dus l ai batut si l ai injurat asa ca lasa chestiile astea :)))))  Si da daca am donat nu mi permit sa vorbesc oricum cu oameni dupa H dar atat timp cat te-am injurat dupa contul de player iar cu arogantele ti-am vorbit doar pe motivul ca iei lumea si pe mine la misto . Si nu meriti sa  ti se raspunda la pm uri sau orice altceva .
tu ești judecător sau cv sa ma judeci pe mine cum ma comport ? NU! Ești H și trebuie sa îmi răspunzi la orice întrebare fie ea ușoară sau grea legată de metin imperial , trebuie sa îmi răspunzi asta e datoria ta , îți asumi .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Septembrie 10, 2021, 02:03:32 a.m. »
si încă ceva… legat de spam , ești helper .. ai idee ce înseamnă sa faci spam? Dacă nu, îți spun eu… sa scrii un cuvânt ( sau o fraza ) si sa ii dai enter de mai multe ori in mod repetat… ceea ce eu nu cred ca am făcut . Faptul ca scriu repede , socializez cu tine in chat si o fac repede nu se numește spam … :)
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [IULI]

• **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Septembrie 10, 2021, 02:05:39 a.m. »
Am obligatia doar in momentul cand sunt pe H . Cat timp sunt pe war adica player nu am nici un fel de obligatie
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Septembrie 10, 2021, 08:23:58 a.m. »
Am obligatia doar in momentul cand sunt pe H . Cat timp sunt pe war adica player nu am nici un fel de obligatie
in ss pus de mine pe ce erai când nu ai vrut sa răspunzi la întrebări ? :)) numai încerca sa te scoți și recunoaște ca ai greșit ca un om matur
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [IULI]

• **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Septembrie 10, 2021, 10:25:22 a.m. »
Nu am de ce sa ma scuz eu in fata ta :)))) Si ti am zis si mai sus de nu stiu cate ori . Odata ce ma iei si iei pe toata lumea la misto n am de ce sa te ajut .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Idol

• Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Septembrie 10, 2021, 10:47:26 a.m. »
Nu am de ce sa ma scuz eu in fata ta :)))) Si ti am zis si mai sus de nu stiu cate ori . Odata ce ma iei si iei pe toata lumea la misto n am de ce sa te ajut .
ba băiatule :)))) cât mai încerci sa o dai la întors ? Cu ce te-ai simțit luat la mișto? Ca te am întrebat chestii legate de server când erai pe helper ?
Tu ai obligația sa îmi răspunzi prompt ca de aia ești helper … orice fel de întrebare ar fii ( legată de imperial )
dar așa ești tu.. răspunzi doar la câteva întrebări pe care le știi iar cele pe care nu le știi dai răspunsuri greșite ( din câte am înțeles de la lume )
Sa nu mai Menționez faptul ca ești arogant și răspunzi in sictir când ti se scoala tie 🤣
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [IULI]

• **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #29 : Septembrie 10, 2021, 11:05:18 a.m. »
IA ZI MA SI MIE PERSOANELE ALEA CE LE AM DAT RASPUNSURI GRESITE =)))))))))))))))))))))))))))))))
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0