Din moment ce ai cumpărat helper, acest grad vine cu obligații, ăsta a fost și scopul lui Mădălin, a pus H la vândut pentru că:
1. Susții serverul cu donație.
2. Ajuți serverul cu informațiile dobândite în timpul jocului, pe scurt, îți faci treaba de Helper.
Ambele părți au de câștigat, corect?
Fiind helper, ai obligația de a răspunde la orice întrebare legată de server, indfierent de cine ți-o adresează, asta în cazul în care te întreabă civilizat de ceva le care respectivul nu are răspuns.
De exemplu, Stan mi-a dat mesaj frumos, prima oară când am devenit helper, să mă întrebe de informații de care avea nevoie în acel moment, pentru că el fiind vechi și lucrurile s-au schimbat recent, lipsa de activitate = lipsă de cunoștințe. Încă îmi aduc aminte de întrebarea lui legată de lei/pct. Chiar dacă pare că "te ia la mișto", nu o face, ăsta e felul lui de a "comunica", trebuie să înțelegi și tu că fiecare om e diferit, si eu unul îl cunosc pe Stan și chiar e de treabă, cel puțin cu cine trebuie. Și în plus, chiar dacă mă testează cineva, nu am nimic împotrivă, dacă știu le răspund sincer și mi fac treaba.
În cazul lui Iulian, știu că a făcut greșeli înainte, din greșeli se învață într-adevăr. Știu că Iulian nu prea este activ (îl înțeleg, toți avem o viață, poate omu are treabă și nu poate intra, nu judec, doar ziceam). Unele din greșelile pe care le știu că le-a făcut Iulian sunt:
- Un băiat a întrebat cum se ia gradul "OLD", și Iulian a zis că se donează pe site, deși era greșit (informație care a ajuns la Ștefan)
https://imgur.com/a/bYqyvc4^^ Ai aici ss (ne-a întrebat ștefan pe fiecare, noi nu am fost întrebați iar bogdan are OLD deci nici el nu e, rămâne Iuli) - și în mom ăla era on pe sv.
- Altcineva l-a întrebat ce este băgat într-o eșarfă, și Iulian a zis că "clopot +15", deși nu există clopotul (chiar dacă era zis la mișto, nu este ok)
- Nu cred că a ajutat la eventele organizate de GM+, adică cel puțin nu s-a oferit să ajute măcar - nu că ar fi o greșeală dar măcar din bun simț
În concluzie, cam din tot ce s-a discutat în topic pot spune că nu sunt nici pro dar nici contra. Ambele "tabere" au greșit. Decizia finală îi rămâne lui Mădălin.