Autor Subiect: Reclamatie Ostin fuga de la miza fara sa plateasca dupa ce pierde  (Citit de 23566 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline YutakaHERE

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
Reclamatie Ostin fuga de la miza fara sa plateasca dupa ce pierde
« : Septembrie 19, 2021, 01:30:41 p.m. »
Caracterul tău:YutakaREW
Caracterul celui reclamat:suraules
Motivul reclamației:L-am provocat la set pe miza si a acceptat si a pierdut 10-0 si dupa a fugit si nu a facut plata,prima data a zis cu Gm si Florin pleca nu avea timp si am zis ca nu e nici unu on si a zis ca dam asa si eu bagam scut 2 site w/n si a spus ca baga +21 si costum site cica sa se dea smecher ca era increzator ca ma bate :)))si i-am spus ca ba nu valoreaza ala atat si el cum e prost si toti o stiu a zis ca ma bate ca ma face de ras si radea si de aia baga atat ca stie ca ma bate si l-am batut 10-0 bine la 7-0 a dat abandon a fugit map1 si vreau sa primesc itemele si el ban,a da si sa primeasca pe contul unde are iteme ca sigur le va muta el.
Dovezi: https://imgur.com/a/ydfCibZ
« Ultima Modificare: Septembrie 20, 2021, 02:27:54 a.m. de YutakaHERE »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Mesaje postate: 204
  • NOTE: +12/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
Re: Reclamatie Ostin fuga de la miza fara sa plateasca dupa ce pierde
« Răspuns #1 : Septembrie 19, 2021, 01:31:39 p.m. »
pro
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Shaggy

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Septembrie 19, 2021, 01:41:20 p.m. »
PRO dovada clara
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kakashi

• Vizitator
« Răspuns #3 : Septembrie 19, 2021, 09:53:45 p.m. »
Pro . Să dea itm la om şi să ia ban 1 lună .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Septembrie 19, 2021, 10:34:48 p.m. »
cand o sa donezi tu pentru iteme exact cum a facut o si ostin atunci sa ii ceri itemele jigodia dracu ,tu inca crezi ca ai un cuvant de spus pe serveru asta da esti pielea pulii,nu ai dovada filmata si chiar de o aveai nu primeai niciun item decat daca ati fi dat dinainte si era itemele la cineva din staff
« Ultima Modificare: Septembrie 19, 2021, 10:37:14 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Septembrie 19, 2021, 10:43:28 p.m. »
cand o sa donezi tu pentru iteme exact cum a facut o si ostin atunci sa ii ceri itemele jigodia dracu ,tu inca crezi ca ai un cuvant de spus pe serveru asta da esti pielea pulii,nu ai dovada filmata si chiar de o aveai nu primeai niciun item decat daca ati fi dat dinainte si era itemele la cineva din staff
Taci in familia ta de prost si mars ca tu ai treaba ca iti da unu muie la propiu tie si nu mai comenta daca nu cunosti situatia si vezi ca pentru asta se ia ban indiferent daca a donat sau nu :)))Tu oricum pe sv asta nu mai ai pace si daca revii pe el o sa fii tot prostul sv cat joci aici
« Ultima Modificare: Septembrie 20, 2021, 07:04:55 a.m. de YutakaHERE »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Septembrie 19, 2021, 10:52:34 p.m. »
Taci in familia ta de prost si mars ca tu ai treaba ca iti da unui pui la propiu tie si nu mai comenta daca nu cunosti situatia si vezi ca pentru asta se ia ban indiferent daca a donat sau nu :)))Tu oricum pe sv asta nu mai ai pace si daca revii pe el o sa fii tot prostul sv cat joci aici
s-o lua,dar nu ai nicio dovada ,unde e setul ala ? ca vad decat o propoztie intr-un pm =]]] hotul neprins e negustor cinstit,poate sa si recunoasca ostin ca a dat set si a pierdut ca tot nu ia ban ca nu ai nimic  :'( , poate sa zica in pm si ca i ai dat 100-1 ca nu e niciun set in dovada  :'( nu o sa apuci tu ziua pe serveru asta in care sa primesti iteme gratis, si in care sa fi lasat de noi,daca nu vede ostin postu asta o sa i trimit eu ,sa aiva cine te tine in cerc pana la intoarcerea mea  asa ca baga lacrimi o lacrima = un acc  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
« Ultima Modificare: Septembrie 19, 2021, 10:57:01 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kakashi

• Vizitator
« Răspuns #7 : Septembrie 19, 2021, 11:58:11 p.m. »
Şi dacă vă filmează vreun player tot nu daţi iteme, fugiţi după .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Septembrie 20, 2021, 02:27:20 a.m. »
Taci in familia ta de prost si mars ca tu ai treaba ca iti da unui pui la propiu tie si nu mai comenta daca nu cunosti situatia si vezi ca pentru asta se ia ban indiferent daca a donat sau nu :)))Tu oricum pe sv asta nu mai ai pace si daca revii pe el o sa fii tot prostul sv cat joci aici
s-o lua,dar nu ai nicio dovada ,unde e setul ala ? ca vad decat o propoztie intr-un pm =]]] hotul neprins e negustor cinstit,poate sa si recunoasca ostin ca a dat set si a pierdut ca tot nu ia ban ca nu ai nimic  :'( , poate sa zica in pm si ca i ai dat 100-1 ca nu e niciun set in dovada  :'( nu o sa apuci tu ziua pe serveru asta in care sa primesti iteme gratis, si in care sa fi lasat de noi,daca nu vede ostin postu asta o sa i trimit eu ,sa aiva cine te tine in cerc pana la intoarcerea mea  asa ca baga lacrimi o lacrima = un acc  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Bai laba trista,virgin prost ce esti nu mai trai jocul atat si auzi la el ma tine cerc cand vrodata:))))))Sa nu uitam ca Ostin si cu tine erati doar pe jos daca o luam asa cu suferite despre joc si sa nu uitam ca eu pe amandoi v-am umilit la set...si dovada asta conteaza mult,nu toti pot filma un set pentru ca eu recunosc ca nu pot filma daca filmez imi merge jocul in 30 fps si dabia pot juca ca se mai si blocheaza uneori dar asta e,am ss cu dovezi si nu o mai arde tu cu doar dovezi cu filmari merg ca tu ai ban primit si fara dovezi cu filmari sau ai uitat asta?Si nu ne fa ca si a 3 a oara sa iei ban si de data sigur iei ip si acum du-te de aici caine prost care fuge de mine pe strada cand ma vede :))))Sa ne aducem aminte iar cum ai fugit de mine si sa le zicem la toti cat noroc ai avut ca eram la semafor si nu aveam unde sa opresc masina cand ai trecut strada si m-ai vazut si ai marit pasul ca sa nu vin dupa tine?Tu nu observi nici dupa atata timp ca tu si Ostin sunteti cei mai prosti de pe metinul asta?Nici cu poza pe care ti-a facut-o baiatul ala nu iti dai seama ca esti luat de prost si nimeni nu te ia in serios?:)))))
« Ultima Modificare: Septembrie 20, 2021, 08:10:52 a.m. de YutakaHERE »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Mesaje postate: 204
  • NOTE: +12/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Septembrie 20, 2021, 07:54:25 a.m. »
scandal scandal
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Septembrie 20, 2021, 08:11:13 a.m. »
Mare scandal si cu ce am spus mai sus am incheiat si de acum dati doar pro sau contra baietii si sa asteptam decizia lui Madalin
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Bogdan

• *
  • Mesaje postate: 7
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Septembrie 20, 2021, 05:16:46 p.m. »
Pro
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Adidario12345

• *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Septembrie 20, 2021, 05:19:56 p.m. »
pro
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Septembrie 20, 2021, 09:19:19 p.m. »
Bai laba trista,virgin prost ce esti nu mai trai jocul atat si auzi la el ma tine cerc cand vrodata:))))))Sa nu uitam ca Ostin si cu tine erati doar pe jos daca o luam asa cu suferite despre joc si sa nu uitam ca eu pe amandoi v-am umilit la set...si dovada asta conteaza mult,nu toti pot filma un set pentru ca eu recunosc ca nu pot filma daca filmez imi merge jocul in 30 fps si dabia pot juca ca se mai si blocheaza uneori dar asta e,am ss cu dovezi si nu o mai arde tu cu doar dovezi cu filmari merg ca tu ai ban primit si fara dovezi cu filmari sau ai uitat asta?Si nu ne fa ca si a 3 a oara sa iei ban si de data sigur iei ip si acum du-te de aici caine prost care fuge de mine pe strada cand ma vede :))))Sa ne aducem aminte iar cum ai fugit de mine si sa le zicem la toti cat noroc ai avut ca eram la semafor si nu aveam unde sa opresc masina cand ai trecut strada si m-ai vazut si ai marit pasul ca sa nu vin dupa tine?Tu nu observi nici dupa atata timp ca tu si Ostin sunteti cei mai prosti de pe metinul asta?Nici cu poza pe care ti-a facut-o baiatul ala nu iti dai seama ca esti luat de prost si nimeni nu te ia in serios?:)))))
ba jegule nu m ai intalnit in viata ta =]]]]]]]]]]] si numai manca cacat si numai incerca sa cersesti iteme ca nu tine nici una nici alta ,eu sa fug de cineva in real ?niciodata eu sa nam prieteni/prietene ? niciodata =]]]]]]]]]] +ca o sa ai reclamatie pt amenintari "Si nu ne fa ca si a 3 a oara sa iei ban si de data sigur iei ip" dupa cum bine sti din regulament nu ai voie sa mananci cacat  :'( (adica sa ameninti doar daca era ceva ce chiar s-a intamplat gen sa fur niste iteme si apoi tu sa ameninti ti se vor sterge,da aveai voie dar asa nu) + printurile de pe serveru ala unde ai intrat si ai mancat cacat ca o ai vorbit cu madalin si o sa mi stearga itemele,in conditille in care nu a mfacut nimic si nu s-a legat nimeni de itemele mele care sunt facute intrun an si nu sunt primite sau furate, si daca continui asa si in viata reala cat de curand ,daca stiu ca pot sa fac rau cuiva in real batandu-l ii fac dar daca stiu ca ai mai avut probleme cu politia dupa cum te lauzi si stiu ca iti fac mai mult rau ducandu-ma acolo,fix acolo o sa ma duc . Nu uita ca tu nu misti in fata noastra nici pe joc unde nu ai niciun item decat un scut 2 rase pe care o sa il vinzi cand o sa revin eu pe server,si nici in real daca vrei,daca esti atat de retardat incat sa crezi ca poti intimida pe cineva in real din cauza unu joc mai ales pe mine te inseli "prale"
« Ultima Modificare: Septembrie 20, 2021, 09:31:47 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 20, 2021, 09:49:21 p.m. »
ba jegule nu m ai intalnit in viata ta =]]]]]]]]]]] si numai manca cacat si numai incerca sa cersesti iteme ca nu tine nici una nici alta ,eu sa fug de cineva in real niciodata? eu sa nam prieteni/prietene ? niciodata =]]]]]]]]]] +ca o sa ai reclamatie pt amenintari "Si nu ne fa ca si a 3 a oara sa iei ban si de data sigur iei ip" dupa cum bine sti din regulament nu ai voie sa mananci cacat  :'( (adica sa ameninti doar daca era ceva ce chiar s-a intamplat gen sa fur niste iteme si apoi tu sa ameninti ti se vor sterge,da aveai voie dar asa nu) + printurile de pe serveru ala unde ai intrat si ai mancat cacat ca o ai vorbit cu madalin si o sa mi stearga itemele,in conditille in care nu a mfacut nimic si nu s-a legat nimeni de itemele mele care sunt facute intrun an si nu sunt primite sau furate, si daca continui asa si in viata reala cat de curand ,daca stiu ca pot sa fac rau cuiva in real batandu-l ii fac dar daca stiu ca ai mai avut probleme cu politia dupa cum te lauzi si stiu ca iti fac mai mult rau ducandu-ma acolo,fix acolo o sa ma duc .
Hai ma du-te la politie pizda :)))))))))))De ce minti ca nu m-ai vazut si ai marit pasul cand ai vazut ca ma uit la tine si nu aveam unde sa opresc,acum vorbind de metin2 acum vezi cum spui de alte sv si ce spui pe acolo ca esti pe alta lume vad...esti un prost si uite sa facem un "joc" odata intra tu pe cont nou pe sv cu un nume nou sa nu te stie lumea si intreaba asa "Ce parere ai de Hasmo" Ai sa vezi ca toti o sa spuna cel mai prost de pe imperial din astia 8 ani de cand e sv on,daca nu am dreptate eu atunci eu imi sterg toate itemele si ma las de sv si daca am dreptate iti arunci toate itemele si te lasi?Te tine sa facem asta?Tu te vezi ce spui pe acolo?Pai logic ca tu esti prost si o spun si aici ca daca ne mai futi mult la cap incercand sa te dai tu ala "smecher" crezand ca daca te iei cu noi in gura esti cel mai "smecher" de pe sv si tu de fapt esti prostul sv :)))Iti demonstram ca tu iar gresesti si iei ban ca tu esti pe muchie de cutit acum orice mica greseala si esti pa de pe sv si toti o stim asta ca tu sigur gresesti ca asa ai spus si a 2 a oara ca ju gresesc eu si uite acum esti banat :)))) Hai sa ne vedem in real doar noi doi si iti promit eu ca nu vin cu nimeni si sa vedem cat esti tu de grozav ca tu esti gen aia de comenteaza in fata unui monitor si in real esti pielea pulii ca nu am auzit de tine niciodata in Pitesti pana acum pe metin :)))In schimb hai sa intrebam pe toti din Pitesti de Piciu sau Tiganul sa vedem cati ma stiu din Pitesti si Tiganul mi se spune din cauza ca nu sunt rasist si faceam o gluma cu unu si ne strigam tigane peste tot si ca umblu si cu tigani ca umblu cu multi si tu esti pielea pulii in Pitesti si nu ai prieteni...nu e vina mea ca tu esti virgin si nespalat...ca se vede pe tine ca esti neingrijit ca si persoana,ce fata se uita la tine ma cand te vede cu barba aia crescuta in toate partile si neingrijita sau când te vede cu cosi pe fata si gras si prost?Hai arata-ne acum ca vorbesti si tu cu o pizda da-ne o poza din conversati cu femei si poza cu ea haide sa demonstreaza la toti ca nu esti un virgin.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0