Nume caracter: [Mr]Cosmin
Nume reclamat: Kwaki
Kwaki/Danone (care a mai dat tepe inainte, din pacate sterse impreuna cu forumul vechi), cu o varsta de peste 20 ani da tepe pe metin, in 2021.
Sub pretextul de a fi var unui prieten din liceu, capone, a primit ajutor "din mila" de la mine. I-am oferit un loc in breasla si protectie, ba chiar i-am dat imprumut iteme site pentru a isi completa fullul si unul dintre conturile mele, cel pe care l-a furat complet [Mr]Cosmin ca sa se ajute singur cand sunt la munca.
Totul a plecat de la o cearta de ieri, o bataie intre playeri. A inceput sa ma ameninte ca vine cu lupes sa ma bata. Nu mi se pare normal, avand in vedere ca eu l-am ridicat si joaca pe itemele mele.
El este cel care mi-a furat itemele:
1. A schimbat parola la contul lui.
2. Nu raspundea nimanui la mesaje, ca mai apoi sa aflam de la capone motivul lui: ca "munceste".
3. Daca muncea, atunci ce cauta pe forum timp de 30-45 minute impreuna cu fratele lui Kraze? Probabil sa vada daca fac reclamatie despre el.
4. Nu a intrat deloc pe metin azi, pe niciun cont.
5. Dupa ce a schimbat parola, Douma i-a primit contul. Fiind acuzat de furt, Douma i-a mutat itemele. Daca este nevinovat atunci de ce ii muta itemele?
6. Mi-a dat block pe WhatsApp, si nu mai raspunde pe messenger. Pe ce motiv? Daca ar fi fost nevinovat nu ar fi reactionat asa.
Nu am cum sa dovedesc in totalitate faptul ca m-a furat, deoarece logurile de la negoturi au fost sterse impreuna cu mentenanta de astazi pentru update ul de halloween. Cer lui Madalin macar sa verifice toate conturile asociate ip ului sau, si al fratelui sau de pe caracterele: Kwaki, iKraze, Kyubbi. Am fost furat de: full str +21, cu costum, etc.
Cer ban permanent pe ip pentru furt. Nu este prima oara. Daca exista nelamuriri in legatura cu ceva, va pot clarifica.