O sa raspund aici la ce ai zis in cererea mea de unban nu am dat in playeri fara motiv am dat in aia care se adunau 10 impotriva mea , nu a zis niciun player ca dadeam in el fara motiv , sunt doar inventii si caini trimisi de tine sa para mai grav, pana si aia care chiar ii bateam stiau de ce sunt batuti si nu comentau pentru ca se adunau toti impotriva mea iar ii prindeam era ceva normal sa fiie batuti chiar si pentru ei din perspectiva lor, si cum spune stefan "Cum a zis si Suiz PERMANENT daca mai faci o cerere de unban o sterg T/C" nu intelegeti nici pana acum ca nu tu sau suiz decideti daca e permanent sau nu ?decizia finala o are doar ownerul serverul nu voi chiar daca sunteti in staf. Plus ca a spus madalin ca o sa raspunda la toate subiectele de pe forum , e bine ca ai inchis topicul ca numai apar toti cainii uniti impotriva mea cu comentarii de contra si minciuni,atat am avut de zis poti sa il inchizi si pe asta ca oricum o sa luam unban toti pana si wolf , doar infectia de kawaki trebuie banata permanent care a furat, nb.