Autor Subiect: [RO]Regulament  (Citit de 9893 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline [SA]Madalin

  • Server Administrator
  • Member based on posts: HERO
  • *
  • Mesaje postate: 10231
  • NOTE: +1004/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
    • Imperial2 PvP-PvM
[RO]Regulament
« : Mai 20, 2021, 11:39:53 p.m. »
                                                                           
IMPERILA2 REGULAMENT


* Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuza pentru incălcarea acestui Regulament, faptul ca nu ştia de existenţa lui.
* Echipa are dreptul să modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizari oficiale din joc.
* Operatorii de joc au obligaţia sa respecte in mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
* Suntem unicii in masură să judece ce anume reprezintă o încalcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

*Acesta este regulamentul actual, se recomandă verificarea periodică a lui pentru că ne rezervăm dreptul de a modifica regulile.
1.Se recomanda un limbaj civilizat pe server, in caz contrar riscati sa primiti block chat/ban prevenitv.
2.Nu aveţi voie să folosiţi grade precum SA/SGM/SGA în conţinutul numelui,în caz contrar se sancţionează cu ban permanent/ban IP.
3.Nu aveţi voie să folosiţi soft-uri ilegale,în caz contrar se sanctionează cu ban permanent/ban IP.
4.Negoturile intre servere sunt permise, in schimb, negoturile pe bani reali sunt strict interzise şi se sancţionează cu ban permanent.
5.Nu aveţi voie să insultaţi/jigniţi un membru al staff-ului,în caz contrar se sanctionează cu block chat/ban/ban IP.
6.In cazul in care considerati ca decizia unui membru al echipei este eronată, vă rugăm să faceţ o reclamaţie in secţiunea corespunzătoare,aducând dovezi concrete.
7.Nu aveţi voie să folosiţi nume precum: iillllllllIll,IIIIllllllIII sau orice nume ce ar aduce o insulta sau injurii la adresa altor jucatori ,în caz contrar se sancţionează cu ban permanent.
8.Membrii staff-ului precum SGM/SGA/SA nu îţi vor da niciodată iteme sau orice altceva,ei sunt acolo pentru a se asigura că jocul se desfăşoară într-un mod cât mai plăcut.
9.Este strict interzis abuzul unor bug-uri sau exploit-uri , in caz contrar contul o sa fie banat permanent/ban IP.
10.Este responsabilitatea voastră în caz că doriţi să împărtăşiţi datele de logare cu o altă persoană,membrii staff-ului nu oferă suport sau sprijin în cazul în care contul va fi compromis.
11.Echipa Imperial2 nu îţi va cere niciodată datele de logare.                                                     
SANCŢIUNI PENTRU INCĂLCAREA REGULAMENTULUI-Echipa jocului va folosi urmatoarele sanctiuni pentru a mentine o buna desfasurare a jocului:
* Avertismente;
* Deconectare de pe server;
* Blocare temporara;
* Restrictie la chat-ul jocului;
* Blocari permanente.
* BAN IP


                                                     
    NUMELE JUCĂTORILOR/MAGAZINELOR/BRESLELOR
1.Este interzisă folosirea numelor de tip spam sub forma IIIIIIIIIIII,LLLLLL,etc care au ca scop aducerea de jigniri asupra serverului,membrilor staff sau altor jucători;
2.Este interzisă folosrea numelor care au in componenţa sa SA/SGA/SGM;
3.Este interzisă folosirea numelor asemănătoare cu numele altor jucători(clone)care au ca scop furtul de itm;
4;Este interzisa punerea de nume obscene la caractere/bresle. (Exemplu:Muuie,Seeex,Suugi);                                                         
    SECURITATEA CONTULUI

Membrii echipei Imperial2 NU SUNT RESPONSABIL DE CONTUL TĂU, NU IŢI CER DATELE DE LOGARE.
Pentru a fi siguri că,contul dumneavoastră este sigur urmaţi următorii paşi:
-Schimbaţi parola periodic;
-Nu folosiţi aceieaşi parolă pe care aţi folosit-o şi in altă parte;
-Aveţi grijă la ce descărcaţi,unele fişiere pot conţine keyloggere care vă vor fura datele;
-Nu impărtăşiţi contul şi parola cu alte persoane.

                                                     
                                                   
          Evenimente

(1) Jucătorii trebuie să respecte desfăşurarea fiecărui eveniment , fără să aducă injurii sau păreri jignitoare asupra evenimentului .
(2) Indiferent de premiul evenimentului , unui jucător nu ii este permis să aducă păreri jignitoare la adresa evenimentului sau membrului staff care administrează evenimentul .
(3) Fiecare jucător are obligaţia de a îşi alege cuvintele cu grijă atunci când participă la un eveniment . Dacă jucătorul respectiv nu este mulţumit de eveniment sau premiu , trebuie să se retragă în linişte.                                                                     
RECLAMA

Deşi negoţul intre servere este permis, nu este permisă reclama la alte servere atât pe chat, cât şi in mesaj privat sau prin intermediul numelui magazinului.


                                                             
                                                                     
  HACKING, DECRIPTARE & TRIŞAT (CLIENT DE JOC)(1) Nu permitem utilizatorilor, in cadrul posibilitaţilor tehnice şi operaţionale disponibile, participarea la joc şi serviciile oferite, cu metode hacking, decriptare client sau alte mijloace de trişare şi abuz.
(2) Softuri, configuraţii maliţioase sau decriptari, sunt nepermise şi detectabile.
(3) Singura sancţiune stricta pentru astfel de activitate, este Ban Permanent .
                                                               
  FURTUL DE ITM/CONTURI(1) Administratorii , respectiv membrii staff , nu intervin in recuperarea itemelor daca acestea au fost furate .
(2) Administratorii au obligatia de a sanctiona persoana acuzata de furt, daca exista dovezi in acest sens .
(3) Doveziile trebuie sa fie pe baza unor print-uri care sa arate Trade-ul cand a dat itemele si discutia cu respectiva persoana inainte sa i se ofere itemele .
(4) Imprumutul de iteme intra la aceasta categorie si se vor cere aceleas dovezi specificate in acest articol , la punctul (3) .                                                                 
  COMPORTAMENTUL CU ECHIPA IMPERIAL2 


(1) Jucatorii NU AU DREPTUL sa testeze cunoştiinţele unui membru staff, sau sa-i traga la raspundere! Asta se considera "sfidarea unui membru staff" şi duce la Blocarea Chatului ! [ 4 - 8 ore ] in funcţie de membru staff şi de gravitate. in cel mai rau caz Ban Temporar intre 24h si 3 zile !
(2) De asemenea cand apelaţi la un membru staff nu folosiţi limbaj gen "wa,ba,alo,wei,etc" .Dupa ce aţi salutat membrul staff puneţi direct intrebarea,nu mai aşteptaţi sa va raspunda la salut.
(3) Urgentarea echipei. Unele raspunsuri necesita ceva timp. Ne bucuram de o participare intensa dar totuşi nu putem garanta raspunsuri prompte din mesageria privata(PM). Grabirea echipei nu ajuta la nimic, riscand chiar blocarea chatului. Va rugam sa conştientizaţi faptul ca nu sunteţi singurii jucatori ce solicita informaţii şi sprijin. De asemenea nu orice mesaj merita un raspuns.
(4) Se sancţioneaza cu Ban Temporar comunicarea prin Magazin / Magazin Offline privind contestaţia blocarii chatului. Orice jucator are dreptul la contestaţie, excepţie facand cel precizat.
(5) Acuzaţiile nefondate aduse echipei (atat pe forum cat şi joc), pot duce la blocarea permanenta a respectivilor jucatori. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de proba impotriva dumneavoastra in cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta daca mai tarziu veţi spune ca a fost o gluma.                                               
  RĂZBOAIELE INTRE BRESLE
(1) Nu aveti voie să folosiţi calul/mountul la un razboi intre bresle , se sanctioneaza cu Ban Temporar.
(2) Nu aveti voie sa organizati blaturi intre breasle( razboi fantoma), adica cealalta echipa sa piarda si voi sa castigati- blocarea contului 7 zile, la incercari repetate pe ambele conturi cu pricina(liderii), se sanctioneaza cu Ban Permanent.
(3) Nu aveti voie sa fugiti la un razboi pe motive ca nu aveti jucatori, etc. , se sanctioneaza cu Ban Temporar sau Ban Permanent in functie de gravitate .
(4) Nu aveti voie sa stati blocati in pereti, departe de atacul inamicului la razboi , se sanctioneaza cu Ban Temporar sau Ban Permanent in functie de gravitate .                                                   
   BUG SAU EROARE(1) Fiecare jucator este obligat sa anunţe imediat descoperirea greşelilor de pe server sau comunitate.
(2) Exploatarea acestor greseli nu duce decat la Ban Permanent.
(3) Daca observi ca primeşti unitaţi sau bunuri mai multe decat in mod normal, nu ai voie sa exploatezi faptul acesta şi trebuie sa anunţi greşeala. Contactati un Membru Staff si explicatii problema si cum se formeaza. Daca vedeti persoane utilizandu-se de aceste greseli / buguri , raportatile cat mai rapid .
(4) Este interzisa exploatarea bug-urilor (erorilor) şi/sau a greşelilor in scopuri proprii.
                                                                 
  FARMATUL(1) Fiecare jucator are obligatia de a nu exagera cu atacul in zonele de farmat .
(2) Serverul fiind PVM-PVP , KS-ul  nu mai este permis , cine are dovezi video clare ca batea un metin/boss si altcineva a intervenit in acest proces,playerul care a intervenit va fi sancţionat cu Ban Temporar intre 24h si 3 zile .
(3) Pentru a face o reclamaţie in legătură cu asta trebuie să faceţi o filmare prin care să se vadă că dumneavoastră aţi fost primul acolo şi că persoana respectivă a intervenit.

                         
                                                             
  INJURII , SPAM ŞI JIGNIRI


PENTRU INJURII,SPAM ŞI JIGNIRI TREABA ESTE SIMPLĂ, ORICE INJURII,SPAM ŞI JIGNIRII SE PEDEPSESC CU BLOCAREA CHATULUI ,IAR IN FUNCŢIE DE GRAVITATE SE POATE AJUNGE ŞI LA BAN.


                                                               
   Barbutul pe iteme SITE


Am ales sa includ un punct special pentru acest lucru deoarece continua sa apara reclamatii cu legatura la pierderea itemelor site la barbut. Dupa cum am specificat si in vechiul regulament, barbutul pe iteme site a fost dezactivat(itemele site nu mai pot fi puse in casuta de barbut).
Faptul ca jucatorii continua sa joace pe iteme site, folosind un “intermediar” care nu face parte din echipa jocului, nu mai este problema noastra si nu mai tine de noi.
VA JUCATI ITEMELE SITE PE RISCUL VOSTRU!
ECHIPA IMPERIAL2 NU RASPUNDE DE ITEMELE SITE FURATE/PIERDUTE LA BARBUT!
PUTETI ALEGE UN MEMBRU STAFF CA INTERMEDIAR.
BARBUTUL PE ALT SERVER ESTE STRICT INTERZIS!
!!! ECHIPA IMPERIAL2 NU VA STA SI NU VA RASPUNDE DE BARBUTUL DAT PE ALTE SERVERE!!!
ECHIPA IMPERIAL2 ESTE OBLIGATĂ SĂ VĂ STEA INTERMEDIAR DOAR LA BARBUTUL CARE ARE LOC
PE SERVERUL NOSTRU IN FIECARE VINERI ŞI UNEORI ŞI DUMINICA!!!

CITIŢI CU ATENŢIE REGULAMENTUL PERIODIC DEOARECE ACESTA POATE SUFERII MODIFICĂRI!!
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2023, 02:19:21 a.m. de [SGA]Florin »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions