TI O SPUNE UN VECHI PRIETEN MADRID
ESTI UN LINGUSITOR CARE SI CU MINE ERAI PRIETEN , SI CAND MA CERTAM CU ANDREI IMI DADEAI MESAJE IN PRIVAT ETC , TE AM CREZUT CALUMEA SI DUPA M AI LUAT LA PULA , SI AI VRUT SA MA FACI PE LA SPATE , SI LASA MA IN PULA MEA CU VRAJEALA TA CA TE CUNOSC , I KRAZE E FRATETU BOSSULE
Nu ma intereseaza , vina apartine la amandoi , el ca s a increzut , si tu ca ai fost lake , va mai si vad pe imperial cu figuri , figurile vietile mele le faceti pe itm le si conturile altora :*
Ai merita ban pe toate conturile doar pentru ca esti o pizda care nu spune verde n fata , daca aveai coaie spunea i direct in fata , da coaie l am furat ca ma injurat sa se invete minte sa nu mai ma injure , nu e vina mea ca s a increzut ,si aia era , si probabi luai ban max pe 1 cont , dar meriti ban ip doar pentru faptul ca esti o pizda care o da la intors in 20 de feluri , care crede ca toti suntem prosti si tu mai destept , mor pe voi astia care sunteti falsi ,si cu mn si a incercat o fractu sau cn era pe i kraze sa i imprumut itm , dar eu stiu , ca prietenia nu exista in viata reala , ce sa mai vb de niste rahaturi de animatii , unde fiecare poate fii ce vrea , iti urez bafta dar la varsta ta e aiurea sa fii o pizda , sa n ai tupeu sa spui , da coaie l am furat pt ca ... , sa o dai la intors pentru pixeli de atatea ori

)) esti penibil bossule , succes .