Ma copie ieftina tu nu vezi ca eviti subiectele?
Conduc eu pula in ma-ta ma sclavule. Tu nici macar nu ma cunosti maimuta drq si vb de real ma ? Ai uitat in pizda ma-tii cand radeam cu astia de tine ca te dadeai mare bogat da nu aveai bani nici de paine ma?
Sau sa iti zic ca ai luat bataie la 0 de la destui playeri pe aici? Sa mai zic si ca ai inceput sa lingi pe unde ai scuipat?
Ma panarama drq tu ai fost mereu sub mine esti SLUGA MEA de cand joci ma pisatule intru cand vrea pl mea ca e timpul meu liber ma milog infect.
Cum se face ma sluga proasta ca zici doar ce vrei tu? Tu mie imi zici de RememberMe ma licheau drq, de ce nu raspunzi la ce te intreb?
Ba pisatule ce esti cand ti-am zis ca nici sa minti nu sti eu stiam ce zic. Maine seara de la 18 sa fi on si daca te dai afk sa nu te vad ca plangi. SETURILE LE DAI NORMAL SI CA SA FIE TREABA BUNA FARA OTRAVA CU CRITICA sa te vad cum plangi iar.
VEZI CA MULTI CARE MA BATEAU SAU SUSTINEAU CA MA BATEAU CANDVA LA SETURI AU LUAT MUIE IAR TU NU ESTI O EXCEPTIE.
4-2
) DIN CARE 3 NON CRITICA FUGIND CA UN NINJA CU CAL
CAND PRINDEAI OTRAVA MA LACHE INFECT NU STIU CUM AI LUAT TU PVP DAR E CLAR CA CINEVA TE-A LASAT SAU NU ERAU JUCATORI CARE TREBUIE ACOLO CA TU NU DUCI UN SET FARA SA FUGI CA UN RATAT.
TE MAI SCUIP ODATA CA IMI PLACE SA SCUIP PIZDA