Contra si mai iesi din casa obsedatule esti toxic ca player si de aia ai ban simplu,de cand nu mai esti tu sunt playeri pe sv multi si pot juca si ei linistiti ca nu mai dai tu in ei,esti un prost si Suiz are dreptul sa inchida sau sa decida daca iei unban sau nu ca si el are grad mare in staff ca idee,nu mai incerca ca nu iei unban si Madalin a zis ca iei ban permanent daca mai se face o reclamatie asupra ta indiferent de ce faci si ai injurat dar a fost cuminte si ti-a dat doar o luna si dupa tot nu te-ai potolit din a da in playeri noi si ai continuat si toti iti ziceau sa te potolesti si tu erai genul daca da unu in tine gata il bat pana se lasa cu 4 conturi ca tu cu 1 cont te calareau astia de nu stiai cum te cheama si de aia tu ai putut sa bati pe cineva ca dadeai cu 3 conturi pgm si cu unu pc puneai pe alea pgm cu hit auto pe el si cu ala dadeai skill si era normal ca il pici instant ca e 4 vs 1 ratatule si de asta ai ban si asa o sa ramana si a zis Madalin ca zilele tale pe sv asta sunt pa si nu mai incerca ca ti-a dat deja un raspuns de atunci ce incerci cauta alt sv prostule
Citez ce ai zis tu"dadeai cu 3 conturi pgm si cu unu pc puneai pe alea pgm cu hit auto pe el si cu ala dadeai skill si era normal ca il pici instant ca e 4 vs 1 ratatule si de asta ai ban" te vezi ce scrii da? asta e motiv da? a zis asa madalin ca probabil s-a enervat pe moment asta nu inseamna ca o sa dispar fix eu dep e server ATATA TIMP CAT EI DAU TOTI IN MINE E NORMAL SA DAU SI EU IN EI CU TOT CE AM , si numai incerca sa minti pentru ca tu minti nu eu , playerul care nu il suport eu cel mai mult pe serverul asta era 3milp,dar acum esti tu ,inca joaca il vezi lasat? sau cand eram eu pe server era mai activ si juca pe conturi incercand sa riposteze ? in schimb va enumar playeri lasati de server din cauza voastra minim 5 daca vrei , angelo cosmin orfanul de ryusei si toti din breasla voastra care dati toti pe 1 , eu de ce nu as da? o sa dau si pe 5 ca fac mai multi arcasi nu mi zici tu mie cum sa joc ,sunteti multi si prosti eu sunt unu si bun ma bat cu 3 4 5 conturi unde sunt tot eu cu 5 ca voi care sunteti fiecare separat pe cate un cont si jucati mult mai bine si tot va bat am zeci de clipuri pe yt. Si chiar daca as bate pe cineva fara motiv de nebun ceea ce nu s-a intamplat decat cand eram foarte plictisit e fix treaba ma suntem pe server sa ne jucam nu? nu sa ne uitam unii la altii ca ai tu cont de lvl 75,am facut iteme te bat cu ele pana ma satur nu imi impui tu mie sa fac poze cu itemele mele doar ca ai tu un cont. Sa se bage protectie pana la ce lvl decide madalin si cine vrea sa se uite sa se uite cine vrea sa se bata sa se bata ,sa fie dmgul dezactivat pt aia care au lvl de protectie, ca sa nu apara un redus ca tine si sa abuzeze risipa sau sa inceapa sa traga caracterele afk apoi sa fuga cand intru pe ele . Esti cel mai mare nimic de pe serveru asta si asa o sa ramai indiferent de ce ai face.
Eu nu o sa mai zic nimic,astept doar raspunsul , sa nu uiti sa aduni cainii din breasla voastra sa dati contra toti " ca sigur o sa conteze la decizia finala" Si inca ceva , odata ce nu am avut reclamatii pe caracterul ala nu are cum sa imi ramana banul indiferent de cate minciuni si motive ai inventa tu ,ca nu se intampla asa pe niciun server sa nu ai reclamatie dar sa iei ban, singura situatie in care ti se baneaza tot e cand furi iteme pentru ca poti sa le transferi pe alte conturi dar eu nu am furat , din contra sunt iteme facute din donatia pe care am facut pt +21 two si am vanduto pe joc. Si inca ceva care nu are legatura cu jocul cand te-am spus ca am 1m 91 ai zis ca ai 1m 93 dar vezi ca clanta din poza aia te da de gol ca de la clanta pana la capu tau mai sunt maxim 30 de centimetri

voi sunteti aia care injurati faceti misto va dati cine nu sunteti ,bateti playerii pana se lasa ,dati 10 pe 1, deci e imposibil ca eu sa raman cu banul si jeguri ca voi inca sa joace pe server cand tu trebuia sa fi banat in locu meu e a mia oara cand injuri fara sa ti se intample nimic,dar o sa platesti in curand si banat si debanat tu nu scapi de mine.