Autor Subiect: EU AM SCRIS ISTORIE,ISTORIE SI VOI 2 LITERE  (Citit de 12491 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline koma99

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
EU AM SCRIS ISTORIE,ISTORIE SI VOI 2 LITERE
« : Noiembrie 15, 2021, 02:13:18 p.m. »
Yutaka , pot sa joc si pe un cont daca vreau cu dmguri de 46k pana la 54k hit https://www.youtube.com/watch?v=jzKAQbnTQzY DAR NU VREAU , respectul il merit nu cand joc pe 1 cont ca pe 1 cont poate sa joace oricine , meriti repect atunci cand ai conturi in primu rand ca le ai si trebuie iteme pentru ele si skill si in al doilea rand ca stiu sa joc bine pe ele si eu le imbin pe amandoua nu castigi respect daca joci pe 1 cont,asta face toata lumea , e o normalitate mai ales conturi ca al tau cu 2 3 siteuri unu castigat si 2 primite din resturile lui andrei =]]]]]] si nu o sa ai un full nici peste 2 ani , am putere fiindca merit , invidiosi si duplicitari cand eram pe server nu comentati niciunu si cand am ban va apare brusc tupeul virtual? ;D . Va spune chiar si staful daca nu ma credeti pe mine "Te joci cu cate conturi vrei tu T/C " si tu imi spui mie ca am ban pentru ca ma joc pe conturi? ar fi mai bine sa iti scoti tastatura aia din unitate ca altfel s-ar putea sa te o sparg eu in cap si numai ai ce scoate dupa , parerea ta se contrazice cu ce spune stafful , de unde rezulta ca nu conteaza ce spui tu ,ca sa numai spun ca nu ai defapt dreptul la o parere si pentru sclavi ca tine am in vocabular cuvinte jignitoare dar ma abtin eu , cand iti spun ca minti si etc iti pot spune si cu alte cuvinte dar incerc sa pastrez un limbaj ok ca se vada odata pt totdeauna cine abuzeaza injuriile (tu) ca sa numai se spuna ca sunt eu "toxic", bati doar campi si minti si aberezi si nu sti ce sa mai inventezi .
« Ultima Modificare: Noiembrie 15, 2021, 02:20:48 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Mesaje postate: 204
  • NOTE: +12/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
Re: EU AM SCRIS ISTORIE,ISTORIE SI VOI 2 LITERE
« Răspuns #1 : Noiembrie 15, 2021, 02:17:11 p.m. »
propun ban lui hasmo pe forum
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Robertanu

• Mesaje postate: 59
  • NOTE: +6/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Noiembrie 15, 2021, 02:20:23 p.m. »
Yutaka , pot sa joc si pe un cont daca vreau cu dmguri de 46k pana la 54k hit https://www.youtube.com/watch?v=jzKAQbnTQzY DAR NU VREAU , respectul il merit nu cand joc pe 1 cont ca pe 1 cont poate sa joace oricine , meriti repect atunci cand ai conturi in primu rand ca le ai si trebuie iteme pentru ele si skill si in al doilea rand ca stiu sa joc bine pe ele si eu le imbin pe amandoua nu castigi respect daca joci pe 1 cont,asta face toata lumea , e o normalitate mai ales conturi ca al tau cu 2 3 siteuri unu castigat si 2 primite din resturile lui andrei =]]]]]] si nu o sa ai un full nici peste 2 ani , am putere fiindca merit , invidiosi si duplicitari cand eram pe server nu comentati niciunu si cand am ban va apare brusc tupeul virtual? ;D . Va spune chiar si staful daca nu ma credeti pe mine "Te joci cu cate conturi vrei tu T/C " si tu imi spui mie ca am ban pentru ca ma joc pe conturi? ar fi mai bine sa iti scoti tastatura aia din unitate ca altfel s-ar putea sa te o sparg eu in cap si numai ai ce scoate dupa , parerea ta se contrazice cu ce spune stafful , de unde rezulta ca nu conteaza ce spui tu , bati doar campi si minti si aberezi si nu sti ce sa mai inventezi .
la ce boala faci reclama sclav? ce skill ai tu pe mai multe conturi punand auto =)))))))))))))))))))))))))))))) asta poate face oricine, la 1v1 arati ce skill ai nu cu 4 caractere care 3 is auto si pe al 4 lea spamezi skillu jucator de metin ce esti, cam toti au aceeasi parere despre tine, pana si cei dp ffe au zis ca esti un terminat.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Răzvan

• Mesaje postate: 70
  • NOTE: +8/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Noiembrie 15, 2021, 02:30:14 p.m. »
Pro banarea lui Hasmo pe forum.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Stefuti

• Member based on posts: III
  • Mesaje postate: 34
  • NOTE: +2/-1
  • 💸💸💸💸💸💸💸
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Noiembrie 15, 2021, 02:31:13 p.m. »
Yutaka , pot sa joc si pe un cont daca vreau cu dmguri de 46k pana la 54k hit https://www.youtube.com/watch?v=jzKAQbnTQzY DAR NU VREAU , respectul il merit nu cand joc pe 1 cont ca pe 1 cont poate sa joace oricine , meriti repect atunci cand ai conturi in primu rand ca le ai si trebuie iteme pentru ele si skill si in al doilea rand ca stiu sa joc bine pe ele si eu le imbin pe amandoua nu castigi respect daca joci pe 1 cont,asta face toata lumea , e o normalitate mai ales conturi ca al tau cu 2 3 siteuri unu castigat si 2 primite din resturile lui andrei =]]]]]] si nu o sa ai un full nici peste 2 ani , am putere fiindca merit , invidiosi si duplicitari cand eram pe server nu comentati niciunu si cand am ban va apare brusc tupeul virtual? ;D . Va spune chiar si staful daca nu ma credeti pe mine "Te joci cu cate conturi vrei tu T/C " si tu imi spui mie ca am ban pentru ca ma joc pe conturi? ar fi mai bine sa iti scoti tastatura aia din unitate ca altfel s-ar putea sa te o sparg eu in cap si numai ai ce scoate dupa , parerea ta se contrazice cu ce spune stafful , de unde rezulta ca nu conteaza ce spui tu ,ca sa numai spun ca nu ai defapt dreptul la o parere si pentru sclavi ca tine am in vocabular cuvinte jignitoare dar ma abtin eu , cand iti spun ca minti si etc iti pot spune si cu alte cuvinte dar incerc sa pastrez un limbaj ok ca se vada odata pt totdeauna cine abuzeaza injuriile (tu) ca sa numai se spuna ca sunt eu "toxic", bati doar campi si minti si aberezi si nu sti ce sa mai inventezi .

friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [KING]Lupejノʷᵏ

• Mesaje postate: 56
  • NOTE: +11/-0
  • "Soarele îţi verde corpu`, iar luna sufletu`"
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Noiembrie 15, 2021, 02:33:31 p.m. »
Să mă picur pe "istoria" ta ))

friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Noiembrie 15, 2021, 02:44:47 p.m. »
Oricum nu dau 50 de bani pe respectul tau yutaka nici daca l-as avea,tu ai 3 siteuri 1 facut 2 primite si joci dinaintea mea si vorbesti de respect in fata playerilor care chiar au facut ceva pe serveru asta de cand joaca? pentru doar un an si ceva am facut iteme mai mult ca altii care joaca de la inceputul serverului , pe orice server sunt playeri care te ajuta si cu care esti prieten ,din cate vezi eram intro grupa , sunt playeri care sunt neutrii nu am nimic cu ei si nu au nimic cu mine, nu ii ajut nu ma ajuta , si playeri pe care nu ii suport,unde te enumeri si tu pe locul 1 si nu ma poate impiedica nimeni sa ii bat pe aia pe care nu ii suport cat vreau eu,ati facut ceva de nu va suport (tu reclamatii false din care din cauza ta am luat ban iar altii care asteapta sa se stranga 10 pe mine si atunci incep sa dea)+injuraturile profitand de faptu ca eu nu mai am voie sa injur iar voi nu va mai opreati din injurat,nu m-am trezit eu din senin sa zic nu il suport pe x sau y ,nu te sufar inseamna ca mi-ai facut ceva ca si in real defapt eu nu sunt ca ryusei sa comentez virtual si in real sa fiu orfan.Pe orice server exista asa ceva playeri care nu se suporta inclusiv ro, unii se bat cu moduri pe alte servere altii se bat cu fuluri (red instant) , iar eu aici ma bat aici cu siteuri si conturi pe imperial,punct.
« Ultima Modificare: Noiembrie 15, 2021, 03:04:41 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [PVP]Hudson

• NOTE: +7/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Noiembrie 15, 2021, 03:22:43 p.m. »
E absurd ce zici aici =]]]
Skill nu inseamna sa te bati 3v1 sau asemanator, skill arati in v3 1v1
Si ce legatura are respectul cu faptul ca joci tu pe 3 conturi deodata vs playeri care n-au nici macar 1 site si te crezi rege =]]]]]]]]]]]]
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Noiembrie 15, 2021, 03:37:45 p.m. »
"Te joci cu cate conturi vrei tu T/C

intr-adevăr, dar tu fără 4 conturi nu mişti vărule =))) şi pe ffe joci la fel, fă o faptă bună şi şterge ţi contu de forum şi du te n pula mea, nu mai tot scrie p aici cu şansa să i se facă milă lui Mădălin să ţi dea unban, crede mă, nu te vrem inapoi pe sv, pup.

« Ultima Modificare: Noiembrie 15, 2021, 03:53:30 p.m. de 尺リひひんノ尺のイのᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ. »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline LordInferno

• Mesaje postate: 71
  • NOTE: +0/-3
  • https://www.youtube.com/watch?v=ydI5Od5CeKk
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Noiembrie 15, 2021, 04:28:37 p.m. »

MOR :)))))

PRO BAN SI PE FORUM
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [Mr]Andrei

• Mesaje postate: 92
  • NOTE: +9/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Noiembrie 15, 2021, 05:00:31 p.m. »
PRO, CHIAR AI SCRIS ISTORIE
« Ultima Modificare: Noiembrie 15, 2021, 05:16:30 p.m. de [Mr]Andrei »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Noiembrie 15, 2021, 05:01:57 p.m. »

=))))))))))))))))))))))
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Robertanu

• NOTE: +6/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Noiembrie 15, 2021, 05:24:56 p.m. »

de la ss uri d astea îți sacadează jocu
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Noiembrie 15, 2021, 06:31:55 p.m. »
Să mă picur pe "istoria" ta ))

Am si test dmg pe skil https://www.youtube.com/watch?v=UEp-i_r0mEs atat am putut eu sa dau 705k in +19 si fara freza site si fara colier si bratara , eu te-am vb frumos
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Noiembrie 16, 2021, 01:06:17 a.m. »
Vezi ca in 0 clopot cu saman cu +19 si semi site cu vip3 si tot am dat 34k hit....fara site pe mine in 0 clopot toti dam,mie imi dadeai 4k hit varule daca ne luam pe dmg si spui ca ai realizari pe sv si ce realizari ai?Cate pvp-uri ai?Eu am pvp-uri si faza cu itm site vezi ca nu am cerut 1 itm site,de fapt mint si recunosc odata i-am cerut imprumut lui Andrei un full si omul mi-a spus ca nu da imprumut si am inteles si nu m-am rugat de el si prietene spune si tu ce realizari ai cand esti bocanc ca si jucator,crezi ca imi e greu sa pun 3 conturi auto si sa dau skill pe 1 jucator?A da si cu itm site ca nu am,pai vere jucatori bun nu se iau dupa iteme si dupa stilul de joc ca idee,a da si vezi ca eu nu m-am dus decat de 3 ori la barbut vs playeri pe sv asta si am avut o perioada de 3 saptamani in care am cautat itm site si am facut aproape un full in 3 saptamani dupa am renuntat ca m-am plictisit si puteam face full daca o tineam asa inca 2 3 saptamani ca idee...ca stiu sa fac si eu afaceri si lasand asta,daca esti asa bun cum te dai de ce ai dat abandon de 2 ori de la set cu mine cand ai vazut ca te bat?
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0