Oricum nu dau 50 de bani pe respectul tau yutaka nici daca l-as avea,tu ai 3 siteuri 1 facut 2 primite si joci dinaintea mea si vorbesti de respect in fata playerilor care chiar au facut ceva pe serveru asta de cand joaca? pentru doar un an si ceva am facut iteme mai mult ca altii care joaca de la inceputul serverului , pe orice server sunt playeri care te ajuta si cu care esti prieten ,din cate vezi eram intro grupa , sunt playeri care sunt neutrii nu am nimic cu ei si nu au nimic cu mine, nu ii ajut nu ma ajuta , si playeri pe care nu ii suport,unde te enumeri si tu pe locul 1 si nu ma poate impiedica nimeni sa ii bat pe aia pe care nu ii suport cat vreau eu,ati facut ceva de nu va suport (tu reclamatii false din care din cauza ta am luat ban iar altii care asteapta sa se stranga 10 pe mine si atunci incep sa dea)+injuraturile profitand de faptu ca eu nu mai am voie sa injur iar voi nu va mai opreati din injurat,nu m-am trezit eu din senin sa zic nu il suport pe x sau y ,nu te sufar inseamna ca mi-ai facut ceva ca si in real defapt eu nu sunt ca ryusei sa comentez virtual si in real sa fiu orfan.Pe orice server exista asa ceva playeri care nu se suporta inclusiv ro, unii se bat cu moduri pe alte servere altii se bat cu fuluri (red instant) , iar eu aici ma bat aici cu siteuri si conturi pe imperial,punct.