Autor Subiect: Reclamatie  (Citit de 22745 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline IlegalGame

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
Re: Reclamatie
« Răspuns #15 : Decembrie 07, 2021, 12:27:49 a.m. »
Hudson sincer iti zic fara sa te superi nu ai habar cu ce se mananca Sura. Si iti pot demonstra ca te bat acum in +19 si te las cu ce vrei tu defata cu cine vrei si cu duelel activ sa vezi PV. Numai aduceti scuze si acuzatii care nu isi au rostul pentru ca voi mereu cand vedeti unul mai bun ca voi gata are cv asta. Dar nu va ganditi ca are ani de exp si poate juca itm normale care sunt mai bune ca site-urile si aici pun punct.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [PVP]Hudson

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 59
  • NOTE: +7/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Decembrie 07, 2021, 12:34:41 a.m. »
Hudson sincer iti zic fara sa te superi nu ai habar cu ce se mananca Sura. Si iti pot demonstra ca te bat acum in +19 si te las cu ce vrei tu defata cu cine vrei si cu duelel activ sa vezi PV. Numai aduceti scuze si acuzatii care nu isi au rostul pentru ca voi mereu cand vedeti unul mai bun ca voi gata are cv asta. Dar nu va ganditi ca are ani de exp si poate juca itm normale care sunt mai bune ca site-urile si aici pun punct.
Propun un 1v1 pe full site cu florin/suiz de fata
Ce parere ai ?
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [PVP]Hudson

• Mesaje postate: 59
  • NOTE: +7/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Decembrie 07, 2021, 12:36:44 a.m. »
Cosmin si anul trecut am mai avut o reclamatie lafel pe forum si am fost chemat la Madalin sa arat armament. Daca doresti iti demonstrez ca te bat si la ora actuala in +19 si pe tine te las in +21 si ce vrei tu. Cum a zis si Madalin daca stii juca nu inseamna ca folosesti buguri sau etc. Inca ceva la bugul de la breasla stiti ca daca muriti o singura data se duce efectul si nu il mai poti folosi decat dupa 30 de min sau 1h puteti testa. Nu va mai dati mari Metinisti si ca aveti itm ca va demonstrez ca luati bataie si cu +19 sau +20 fara nici un fel de bug. Madalin rog sa verifici te rog frumos de cate ori am dat eu duel breasla si va garantez ca mai mult de 8 ori si la timp indelungat nu a fost niciodata. Si a fost pt a testa cat poate ajunge maxim dmg pe acest sv, nu te poti bate cu acel bug deoarece daca mori o singura data se duce efectul. Numai vorbiti daca habar nu aveti. Rog sa testati inainte de a vorbi fara nestire de cauza. Cand vedeti unul mai bun ca voi nu stiti cum sa faceti sa il acuzati de N motive. Aduceti-va bine aminte ca nu este prima data cand imi faceti reclamatie si nu aveti motive si dovezi definitive. Aici pe server conteaza si itm cu care joci nu numai asa numite "buguri". Cu itm non site poti bate pe unul cu full site.
Vreau sa vad si eu cum bati un war full site tu fiind sura non site
Si nu mi ai raspuns la intrebare, de ce ai dat war? pe ce motiv? si mai ales intre breslele tale.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline IlegalGame

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Decembrie 07, 2021, 12:46:13 a.m. »
Poți face PV cel puțin la ora actuala 110 115 fără absolut nici un fel de bug și poți echilibra rezistența din Itm site acest lucru îi arat doar lui Mădălin. Am dat war deoarece am fost acuzat și amenințat de Florin fără nici o dovadă și nici un motiv de ban dacă mai fac duel de breaslă și folosesc asupra playerilor buguri.  Atât timp cât nu am folosit sau mai folosit și nici nu ai cum că dăcă mori sa dus efectul și efectul nu îl mai poți folosi decât după un anumit timp. Am vrut doar să văd cum reacționați când fac duel de breaslă. Atâta timp cât nu aveți dovezi că am folosit asupra voastră sau pentru beneficii personale nu aveți ce face. Și + de asta îți scade rezistența dacă îl fol constant.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [SGA]Florin

• Server Game Admin
  • *
  • Mesaje postate: 85
  • NOTE: +8/-1
  • Gen: Bărbat
  • The one who doesn't care!
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Decembrie 07, 2021, 12:56:56 a.m. »
Ai spus nişte inepţii imense , cum ar fii aia "te lasi sa vezi pv" ,păi cine a zis că trebuie să activezi si skill de pv?Poti activa doar critica si farmec.
2."l-am chemat pe Madalin si i-am aratat armament" păi ce treabă are armamentul dacă tu te foloseai de skill de bresla?
3."skill de la breasla se duc dupa ce mori" ,de acord, se duc,dar cand tu ai 115k+ cam care ar fii sansele sa te omoare un sura spre ex care da 30 critica?
4."Poti bate un jucator full site cu nesite"-Dacă te referi să folosesti colier,brăţară nesite,de acord,poti, dar daca ai renuntat la cercei spre exemplu,te cam pica waru la 2critici.
"te bat eu in +19 si tu in +21". asta nu impresioneaza pe nimeni si eu ii bat pe multi eu in 19 ei in 21 pentru ca diferenta de dmg acum intre ele e foarte mica ,hh e acelasi doar cateva sute la atac difera. Chiar şi aseara ma jucam cu [Don]Angora si l bateam in+19 vs +21.
"Testati inainte să vorbiti" . Ce să vezi ,poate ei nu au testat,dar eu am testat şi ştiu despre ce vorbesc.
Si văd că tot vorbeşti de jucători mai buni şi aberaţii. Tu nu ai dat set cu nimeni,tu nu ai venit la niciun pvp, doar ce te mai bati prin map1 cu red, atat.
O grupa cu pv/atac sparta si ramas bonus pana schimbi itm, o brăţară cu regenerare pv de 46, un colier de 50 cu reg ,sau de abanos  care ti mai da 1k pv in+, o amuleta care da 200pv, mai stim si noi de astea,nu ne am nascut toti ieri.Mai erau inainte si itemele de nunta care dadeau bonusuri bunicele daca aveai la inima 100,in caz ca ai vreo nunta veche e posibil sa mai fie si astea. Si lista poate continua. Aici e vorba fix de warrurile astea de bresla că vrăjeala cu "Testam să văd care mai e dmg maxim pe sv" nu e relevanta. Eu nu am treaba cu tine. Dar las-o mai moale cu astea, daca noi nu vrem să profitam de micile scapari pe care le mai are jocul si decidem sa jucam corect  nu inseamna ca nu le stim.O sa dau T/C până răspunde Mădălin.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [SA]Madalin

• Server Administrator
  • *
  • Mesaje postate: 10231
  • NOTE: +1004/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
    • Imperial2 PvP-PvM
« Răspuns #20 : Decembrie 08, 2021, 11:42:06 a.m. »
Îmi va arăta mie despre ce bug este vorba și îl voi rezolva.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0