Ai spus nişte inepţii imense , cum ar fii aia "te lasi sa vezi pv" ,păi cine a zis că trebuie să activezi si skill de pv?Poti activa doar critica si farmec.
2."l-am chemat pe Madalin si i-am aratat armament" păi ce treabă are armamentul dacă tu te foloseai de skill de bresla?
3."skill de la breasla se duc dupa ce mori" ,de acord, se duc,dar cand tu ai 115k+ cam care ar fii sansele sa te omoare un sura spre ex care da 30 critica?
4."Poti bate un jucator full site cu nesite"-Dacă te referi să folosesti colier,brăţară nesite,de acord,poti, dar daca ai renuntat la cercei spre exemplu,te cam pica waru la 2critici.
"te bat eu in +19 si tu in +21". asta nu impresioneaza pe nimeni si eu ii bat pe multi eu in 19 ei in 21 pentru ca diferenta de dmg acum intre ele e foarte mica ,hh e acelasi doar cateva sute la atac difera. Chiar şi aseara ma jucam cu [Don]Angora si l bateam in+19 vs +21.
"Testati inainte să vorbiti" . Ce să vezi ,poate ei nu au testat,dar eu am testat şi ştiu despre ce vorbesc.
Si văd că tot vorbeşti de jucători mai buni şi aberaţii. Tu nu ai dat set cu nimeni,tu nu ai venit la niciun pvp, doar ce te mai bati prin map1 cu red, atat.
O grupa cu pv/atac sparta si ramas bonus pana schimbi itm, o brăţară cu regenerare pv de 46, un colier de 50 cu reg ,sau de abanos care ti mai da 1k pv in+, o amuleta care da 200pv, mai stim si noi de astea,nu ne am nascut toti ieri.Mai erau inainte si itemele de nunta care dadeau bonusuri bunicele daca aveai la inima 100,in caz ca ai vreo nunta veche e posibil sa mai fie si astea. Si lista poate continua. Aici e vorba fix de warrurile astea de bresla că vrăjeala cu "Testam să văd care mai e dmg maxim pe sv" nu e relevanta. Eu nu am treaba cu tine. Dar las-o mai moale cu astea, daca noi nu vrem să profitam de micile scapari pe care le mai are jocul si decidem sa jucam corect nu inseamna ca nu le stim.O sa dau T/C până răspunde Mădălin.