Nume joc : xSULTANIM
Nume reclamat : Beckskol , xeux1 , [VIP]Adi, 3milp
De cand s-a scos auto gayul asta borat nu face altceva decat sa abuzeze la fiecare bataie generala pe care nu o poate castiga si pune conturile sa alerge singure si chiar si sa atace singure de te arunca primul nu il poti prinde cand face si bugu cu spaceul dand hituri in cerc si nu poti sa il atingi si bugul cu tastele sa ii fuga singure conturile . Daca ma duc langa un cont de al lui cu spaceu blocat nu pot sa il tin in hituri sau skiluri ca ma arunca primul apoi fuge si da de pe altu , si daca te ti dupa el il pune lafel sa fuga singur si da de pe altul . M-am saturat nu e facut serveru sa fie auto scos mai ales in halu care in care e dmgul acum de dai 16k critica in full aparare cu esarfa cu sihastru si 30k leac la o secunda mai rau il stricati mai bine se creste dmgul pe armele noi site nu doar 2k fata de alea joc se reduce 35% de pe scuturile noi in 30% si 10% de pe acadele in 5% si se baga auto ca asa se distruge serverul mult mai rau multi dintre playerii cu semisite au plecat cand nu au putut sa mai puna auto pe aia cu site sa aiva o sansa . Nu exista scos auto pe servere pvp in romania decat pe alea pvm si pe ffe a fost scos si s-a bagat ca aduce doar plusuri serverului, trebuie reintrodus auto si pe imperial si regandit dmgul la siteuri in semisite e ok dmgu e ca imperialul vechi dmg mare dar in site e mult prea multa aparare + leacul. Daca nu se face ceva impotriva jegului astuia din ce am spus mai sus atunci plec eu de buna voie , ori eu ori el, eu fara auto numai joc imi fut nervii mult prea mult , bagati auto la donatii macar dar numai bagati l si cresteti dmgul cum am spus mai sus prin 2 propuneri simple reducei 35% de la scuturi in 30 , 10% de la acadele in 5 % si bagati mult mai mult semiom si critica pe armele +22 nu doar atac sa abuzeze suiz leacul. Lor le convine dmg mic ,auto scos si ei 10 noi 2 si il batem pe "hasmo" mult mai usor dar nu e ok ca toate decizile care s au luat au fost impotriva noastra din cauza lui suiz care e in staff si nu are ce cauta acolo , se bate hasmo pe conturi scoatem auto se bate ostin pe cal scoatem calu.
Dovezi :
https://www.youtube.com/watch?v=8MU8WcA5Xhg&t=221s https://www.youtube.com/watch?v=NBmcnI3SWAs