mi se facuse mila de tine sincer cand te am batut cu zilele si aveai doua fuluri primite dar nu puteai juca decat pe 1 ca iti bubuia pcu am vrut sa ti cer adresa , nu se te bat sa - ti trimit vechiul meu laptop i5 8 ram 1 tb nvidia 960 4 gb ca nu ai vazut in viata ta o placa video nici nu sti ce e aia , dar bine ca nu am facut o ca tot saracu face figuri , felicitari iar ai programare la cerc 24 din 24 o sa te bat fix ca pe happy cazurile sociale are serverului , ai fi fericit daca ai conduce un logan 1 dar nici macar asta nu ai

, primesti +21 cand apare +22 , +22 cand apare +23 si tot asa , traiesti din gunoaie copilule si pe metin si in real + ca esti urat ca dracu :'( macar de ar face figuri astia cu itemele lor si care stiu sa si joace in acelasi timp nu gunoaie ca tine prostu serverului si ca idee eu am lipsa 2 freze 2 peturi 2 coliere 2 bratari , fara +22 pe conturile alea am doar full complet 1 carcater din 3 + ca samanu nu pot sa l mai controlez bine fara auto deci degeaba l am adus ca ori joc sura ninja ori joc saman ninja , nu merge pe toate 3 deodata fara auto deci un cont il aveam pe bara cum ar veni + iteme lipsa numai faceti pe interesantii ca pun si eu imediat pe forum clipuletele in care ma bateam 1 1 pe toate conturile si il bateam