Nume : KOMA99
Reclamat : *Mihai*
Motiv : Abuz de bug cu calu https://www.youtube.com/watch?v=8BcGjsSs7Qo
De ce a disparut reclamatia ? Eu de ce am luat ban pana pe 6 ianuarie ca am injurat ? si cainele asta care nu se opreste din facut bug i se sterge reclamatia inclusiv din cos ? Si cioara aia de biscuite care ma injura pe fiecare dimineata de mama si etc de ce nu a luat ban si el o luna lafel odata cu mine ? ca per total tot el a injurat mai mult . Daca stau sa colectionez fiecare print cu injuraturi asta inseamna ca se baneaza 99% din server , ca pana si unu care injura foarte putin in timp se aduna , deci eu de ce am luat ban o luna si altii nu ? si se preface florin ca nu ii vede ? mi se aplica doar mie regulamentu si sanctiunile si la altii nu ? Ei de ce iau mute 2 ore daca injura inclusiv el care mai e si in staff si eu iau ban o luna daca injur ? Dupa ce am sa revin pe server si expira banu o sa vedeti aici plin topicu cu fiecare injuratura care mi se adreseaza , si daca e sa ne luam dupa ele asta inseamna ca dupa cateva zile trebuie sa curga cu banuri , da o le stearga florin si pe astea , ca doar eu iau ban de fiecare data , alti numai ia. La altii se concretizeaza cu mute sau ignor injuraturile si la mine se concretizeaza cu ban o luna , ca asa stie florin sa aplice regulamentu , e plin de injuraturi pe server dar doar eu iau banul . Ori sa se dea la toata lumea ban pentru injuraturi ori la niciunu , nu sa mi se dea de fiecare data doar mie . Florin daca tie iti dai mute pentru 3 injuraturi 2 ore eu pentru 10-15 injuraturi normal ar fi sa iau cateva zeci de ore mute , da nu , tu dai intai 24 de ore apoi ban o luna .
A sters o Madalin cel mai probabil ca a raspuns la alta mai jos fix la fel. Casca bine ochii inainte sa plangi pe aici.
https://board.imperialmetin2.ro/index.php?topic=522.0Si referitor la injurat, ai fost "ignorat" si n ai primit nici mute in ultimii 2-3 ani de sute,dacă nu mii de ori.Vrei tu să mă apuc să caut ss uri vechi cu tine in care injuri ameninti si asa mai departe si n ai primit nici mute?Că mă apuc şi caut in arhiva.Biscut a avut si el ban tot o luna in urmă cu jumătate de an, pe acelasi motiv.Prin faptul că până şi la o reclamaţie nu te poţi abţine să fii rasist şi să injuri justifică banul pe care l-ai primit.
Aparent nici dacă eşti pus pe pauză nu eşti capabil să te trezeşti şi să ţi dai seama că nu e ok cum trăieşti jocul.
Tot plângi pe aici,deşi te am tot avertizat şi până să ţi dau ban ai mai injurat de 1000 de ori. Am un folder intreg cu peste 100 printuri.Dacă vrei imi iau din timp si le incarc toate pe imgur si ti le pun.