Autor Subiect: BANATI CIOARA  (Citit de 16131 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline koma99

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
BANATI CIOARA
« : Decembrie 31, 2022, 11:00:51 p.m. »
Nume : [VIP]KOMA99
Reclamat : Biscuite
Motiv : Injura pe fiecare zi https://imgur.com/a/R40y6qs . Dupa ce ca arata zici ca e Yakari mai si injura pe fiecari zi pe oricine , eu am injurat doar cand m-a deranjat si enervat cineva si tot am primit ban o luna , asta injura nonstop . Florin spune ca a luat si el ban , pai a luat acum 3 sferuturi de an si de atunci pana in prezent a mai injurat de o mie de ori .
Ce pedeapsa crezi ca merita : Ban 2 luni , pentru ca a mai avut odata o luna in trecut si tot nu s-a potolit nu si-a invat lectia.
Cat despre cainele asta de Mihai lafel https://www.youtube.com/watch?v=W3dHIw01RAc . Asta e bug facut intentionat pe care il abuzeaza , nu e legat de joc , din joc face parte doar daca fuge pe cal la bataie , dar asta face bug de dmg cu sabia verde se urca si se coboara de 10 ori intr o secunda de pe cal si iti da peste 80k in 2 secunde din cauza vitezei https://www.youtube.com/watch?v=W3dHIw01RAc . Degeaba ma faceti pe mine nebun/obsedat/cioara islamica ,eu ma bat normal in map1 si nu fac buguri si suferinte, asta e bug facut intentionat nu e normal sa i se permita sa faca asa ceva fara sa scape fara nicio pedeapsa . E abuz de bug se pedepseste cu ban , asa scrie in regulament daca descoperi un bug si nu il raportezi la gm si nu te opresti din facut acel bug iei ban , si i am mai facut inca un video si tot nu se opreste , faceti ceva impotriva ratatilor astora 2 , cine plm se cred Yakari si Tunet Mic ala cu calu , si ala o cioara care face de ras si romanii si tiganii ca nici macar barba nu are . Si o sa revin in 2023 si cu dovezi ca a furat Angelo si sa primeasca ban si el .
« Ultima Modificare: Decembrie 31, 2022, 11:05:42 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
1
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Latinicc Jitlyn,
No reactions

Offline [SGA]Florin

• Server Game Admin
  • *
  • Mesaje postate: 85
  • NOTE: +8/-1
  • Gen: Bărbat
  • The one who doesn't care!
    • Vezi Profilul
Re: BANATI CIOARA
« Răspuns #1 : Ianuarie 01, 2023, 05:37:13 p.m. »
Faptul că ,cu o oră inainte de Revelion,in loc să petreci,sau să stai cu familia, tu ai ales să intri să faci reclamaţii pe forum având un titlu' rasist "BANATI CIOARA", mă ingrijorează teribil.Nu o să ţi răspund la reclamaţie,il las pe Mădălin să o facă.
Din nou faptul că vii şi spui "Revin in 2023 cu reclamaţie să vedeţi că Angelo a furat-o pe Almina",iar mă amuză,dar dacă tu imi aduci dovezi clare cum că Angelo e ăla de a furat,eu il banez personal.
PS. Respectă şi tu puţin modelul. că numele lui nu e "Biscuite" şi nici al tău [VIP]KOMA99 si pe *Mihai* nici nu l văd la acuzaţi.Iar in ss ăla văd că a zis "mm".
Dar o să rezolvăm "Bugul" o să fie 3 secunde să te poţi urca,da jos de pe mount/cal.
Repet ,il las pe Mădălin să iţi răspundă.An nou fericit.  ;D
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [SGA]Florin

• Server Game Admin
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Ianuarie 02, 2023, 05:03:46 p.m. »

Gata "bugul"
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Ianuarie 02, 2023, 09:21:06 p.m. »
Faptul că ,cu o oră inainte de Revelion,in loc să petreci,sau să stai cu familia, tu ai ales să intri să faci reclamaţii pe forum având un titlu' rasist "BANATI CIOARA", mă ingrijorează teribil.Nu o să ţi răspund la reclamaţie,il las pe Mădălin să o facă.
Din nou faptul că vii şi spui "Revin in 2023 cu reclamaţie să vedeţi că Angelo a furat-o pe Almina",iar mă amuză,dar dacă tu imi aduci dovezi clare cum că Angelo e ăla de a furat,eu il banez personal.
PS. Respectă şi tu puţin modelul. că numele lui nu e "Biscuite" şi nici al tău [VIP]KOMA99 si pe *Mihai* nici nu l văd la acuzaţi.Iar in ss ăla văd că a zis "mm".
Dar o să rezolvăm "Bugul" o să fie 3 secunde să te poţi urca,da jos de pe mount/cal.
pai mi am amintit si de voi , reclamatia asta a durat 3 minute sa o scriu inainte sa plec sa beau de acasa ce ti se pare asa iesit din comun ? puteam sa o scriu si la 11 50 daca la 11 55 ieseam era problema mea , nu sunt rasist ca daca statea in banca lui nu aveam nimic cu el , da nu o sa suport un tigan care ma injura si mai ales ca injura cu mult mai mult decat mine si inca nu a primit ban , astept sa i se dea ceea ce merita doar , el injura si serios si la misto si cand e enervat de cineva , eu am injurat doar cand m a enervat si provocat cineva si tot am luat , deci trebuie sa ia si el , e simplu . Fb[Biscuit] are numele
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
1
disagree
0
pwnt
0
like
1
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
Members reacted agree:
Latinicc Jitlyn,
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Latinicc Jitlyn,
No reactions

Offline [SGA]Florin

• Server Game Admin
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Ianuarie 02, 2023, 09:57:20 p.m. »
pai mi am amintit si de voi , reclamatia asta a durat 3 minute sa o scriu inainte sa plec sa beau de acasa ce ti se pare asa iesit din comun ? puteam sa o scriu si la 11 50 daca la 11 55 ieseam era problema mea , nu sunt rasist ca daca statea in banca lui nu aveam nimic cu el , da nu o sa suport un tigan care ma injura si mai ales ca injura cu mult mai mult decat mine si inca nu a primit ban , astept sa i se dea ceea ce merita doar , el injura si serios si la misto si cand e enervat de cineva , eu am injurat doar cand m a enervat si provocat cineva si tot am luat , deci trebuie sa ia si el , e simplu . Fb[Biscuit] are numele
Nici acum nu ai nimerit numele,mai bagă o fisă . :))
friendly
0
funny
1
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0