Aveţi 0 dovezi,aveţi doar vorbe goale,aţi adus niste ss uri dintre ei,probleme dintre ei rezolvate de ei.
Hasmo a primit ban pentru comportament,o să ţi aduc multe ss uri cu el cand injura si ameninta n persoane,nu doar 1.
A fost avertizat nu doar o dată,de mai multe ori ştia că aia urmează.
Nu apăr pe nimeni ţi am zis destul de clar,dacă primesc o o dovadă clară un negoţ, un ss cu pm unde se intelege că a furat.Orice eu il banez,pana acum nu ati adus nimic. Ati venit cu 3ss unde se vorbea despre un caracter,nu despre un furt,problema care a fost clarificata de ei de atunci in treaba lor.Daca era asa nu apărea reclamatie de furt ?Eu zic că da.
Sunteti frustrati si plin de ură şi asta e trist. Iartă mă că nu vă pup in cur şi nu vă dau dreptate deşi voi nu aveţi dovezi,aveţi 0 dovezi 0 proble,0 tot ,doar vorbe aruncate in vant. Nu consider etic si moral sa va fac ip urile publice,dar dacă chiar insistati,o sa le fac să vadă toată lumea ce caractere aveţi,ce clone aveti pe conturi,cate conturi de lv mic aveti cu care "spionati" si chiar si alea sterse. Sunteti un grup toxic pentru acest server,nu vă miraţi de ce e tot sv atât noi cât şi vechi contra voastră?
De ce nimeni nu vă susţine?Nimeni nu e de acord cu voi?Ce i am făcut noi lui 3milP?Si cand il ajuta pe Hasmo la bătăi,noi vorbeam cu el in PM, eram ok glumeam,ne jucam şi după ce a fost banat Hasmo,noi n am sărit pe el să l batem.Am vorbit am glumit mereu.Atât şi pe tine,te am avertizat de 100ori să incetezi cu acuzaţiile nefondate,cu hate ul,cu atacul la toată lumea.Nu e om map1 de care tu să nu te fii luat.Sunteţi plin de ură,de invidie,de frustrare şi trăiţi jocul prea intens.
Ţi-am oferit şansa să intri azi si cu mine si cu Mădălin şi cu toţi şi să ţi arătăm pe live toate căcaturile de care acuzi că sunt false.Ai refuzat . Cand apare ceva clar contra voastră ,ceva ce nu vă covnine ,e editat. Sincer m-am săturat de toate căcaturile astea. Am incercat să vorbesc şi frumos şi urât,Am incercat să vă explic să vă arăt,nu am cu cine vorbii,toată lumea minte,toată lumea editează,toată lumea greşeşte,doar voi aveţi dreptate. Cu riscul să mă repet, e ultimul,răspuns pe care il mai dau,de acum o să tac şi o să acţionez,o să mi fac treaba fără explicaţii.Tu personal "Jitlyyn" la cate acuzaţii mi ai adus fără să ai cea mai mică dovadă puteai fii banată de mult,aşa ca idee.Inchid toate topicurile că sunt cu 0 relevanţă.Bugul deja e rezolvat de care zicea Hasmo in altă reclamatie,o să fie băgat şi pe sv la update.
M-aţi confundat cu puştii şi băieţii de pe aici pe care ii puteati intimida,greşeala voastră nr1.
Vedem ce va fi de acum . :*