Autor Subiect: Jingire membru staff din partea lui Hasmo a 2 a oara  (Citit de 20030 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LordInferno

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 71
  • NOTE: +0/-3
  • Gen: Bărbat
  • https://www.youtube.com/watch?v=ydI5Od5CeKk
    • Vezi Profilul
Re: Jingire membru staff din partea lui Hasmo a 2 a oara
« Răspuns #15 : Iulie 13, 2021, 05:30:11 p.m. »
Ce vă mai place circul :))
Pro mute 24h.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Stefuti

• Member based on posts: III
  • Mesaje postate: 34
  • NOTE: +2/-1
  • 💸💸💸💸💸💸💸
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iulie 13, 2021, 06:00:18 p.m. »
O sa dau T/C ca voi va certati in reclamatia asta

Mai raspunde Madalin/Florin cu decizia
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [SGA]Florin

• Server Game Admin
  • Member based on posts: HERO
  • *
  • Mesaje postate: 85
  • NOTE: +8/-1
  • The one who doesn't care!
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Iulie 13, 2021, 06:27:18 p.m. »
Pe zi ce trece observ că pe jocul ăsta frustrarea ,invidia,mediocraţia şi ura devine din ce in ce mai mare, cine ştie ,poate aşa a fost mereu,dar abia acum ,după ce am "imbătrânit" imi dau şi eu seama.
Sau poate jocul devine din ce in ce mai toxic. Poate la fel obişnuiam să fiu şi eu.
Dar din ce in ce devin mai surprins.
Ieri,spre exemplu, domnul Lexus aka. MrGeorge, mă acuza indirect că il favorizez pe Ştefan pentru că nu i-am dat mute pentru cuvântul "suge-o".
Mai nou sunt tras la răspundere când dau mute şi sunt şi minţit pe faţă "am injurat o data" ultimul caz zDarkAngels:
-"Am injurat o dată şi mi-ai dat mute şi alţii...[..](Eu eram lângă el pe inv. de 5minute şi vedeam cum injură diverşi playeri)
Astăzi văd o reclamaţie in care mi se cere să banez IP un player pentru că l-a făcut pe un altul "prost".
Inţeleg,Suiz are GM, la fel am şi eu GM. Dar aici nu mi se pare că e vorba de Suiz ca şi GM, ci de Suiz ca şi player.
Crezi că eu sau Ştefan nu suntem injuraţi?Oho,cel puţin eu că sunt mai "dur" şi "Arogant" sunt injurat zilnic,de multe ori văd pe chat că-s băgat in discuţii şi criticat,vă daţi seama ce o fii in PM-urile voastre despre mine? ::)

Dar asta nu inseamnă că o să banez pe toată lumea şi o să dau mute la toată lumea pentru un cuvânt.
ŢIN SĂ MAI MENŢIONEZ CÂTEVA LUCRURI IN ACEST RĂSPUNS,PE CARE SPER SĂ LE MEMORAŢI
ŞI SĂ LE DAŢI MAI DEPARTE.
CÂND SUNT PE PLAYER,SUNT PE PLAYER. CÂND SUNT PE PLAYER NU AM OBLIGAŢIA SĂ FAC NIMIC.
NU MAI IMPLICAŢI CONTURILE DE GM CU CELE DE PLAYER.
DACĂ SUIZ PE CONTUL DE PLAYER DECIDE SĂ SE BATĂ CU HASMO TOATĂ ZIUA ŞI SĂ SE INJURE, E TREABA LUI
CÂT TIMP NU IMPLICĂ GM-UL ŞI VORBEŞTE ADECVAT DE PE GM, NU VĂD DE CE I-AM "RĂPI" DREPTUL LA JOC.

Consider că Suiz dacă considera că e jignit in calitate de membru staff s-ar fi ocupat personal să rezolve această problemă,dat fiind faptul că i-am văzut de multe ori bătându-se şi injurându-se map1.

T/C
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt