Nu eu am dat verifica ipurile daca esti asa obsedat , doar pe 2 ce am dat si eu lsd99 daca vrei il sterg sa vezi ca tot sunt mai multe de contra decat de pro , urmeaza sa dea contra si adrian si ostin nu stiu ce incerci,daca mie nu mi convine sa scoata auto nu inseamna ca sunt eu toti wtf 
"Verifică ip urile" -> prietene, suntem în 2021, e ușor să folosești un
VPN»»»» Ai făcut conturi "fake" ca să dai
CONTRA pentru a "păcălii" veridicitatea acestui topic.
Dovezile sunt clare. Aștept să le explici (highlight):
1.
raulwarior2000

==========================================================
2.
whiskeyconiac

3.
3dimineata

4.
sthealthasasin

Conturi făcute și peste 1-2 minute dat reply la topic cu "CONTRA".
Chiar atât de disperat ești să dai contra încât ți-ai făcut
5 conturi fake, pișatule. Pe lânga asta, ai mai și recunoscut că ai dat contra cu contul "lsd99" și acum vei șterge comentariul.
»»»» Propunerea este chiar decentă și să zicem ușor de pus în aplicare. Ești singurul prost care dă contra pentru că știi că îți iei bătaie, și tu, și ostin map1, dacă stați doar cu un cont.
»»»» În legătură cu ce ai zis de "donații", că ar pierde bani. Păi bă prietene, donezi să suștii serverul, nu neapărat să joci pe x conturi, în special să faci seturi pentru a rezista la generale. Unii își cumpără iteme ca să le dea pe design, să aibă la fiecare rasă de exemplu, alții să le joace bb, alții să împartă cu prietenii, și lista poate continua.
Te asigur că nu au treabă chestiile astea cu baniii, dacă scoate auto, bătăile ar fi mult mai corecte și din punct numeric. Așa vor ieșii niște generale frumoase.
Propunerea mea finală:
» Scoaterea completă a sistemului "Auto Attack" din toate hărțile care nu necesită farm (în special, map1, unde de obicei se țin generalele)