Autor Subiect: Propunere  (Citit de 52047 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline [PVP]Nano

• Member based on posts: II
  • **
  • Mesaje postate: 22
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
Propunere
« : Septembrie 26, 2021, 10:16:36 p.m. »
Numele tau:[KING]Nano
Propunere: Propun sa se scoata atacul automat din mapele 1, la fiecare bataie iti sare unu cu 4 conturi auto pe tine  si mi se pare foarte naspa.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Răzvan

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 70
  • NOTE: +8/-1
    • Vezi Profilul
Re: Propunere
« Răspuns #1 : Septembrie 26, 2021, 10:26:11 p.m. »
Pro.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Septembrie 27, 2021, 06:40:53 a.m. »
Clar pro,dar doar din map1 sincer ca am mai vazut asta pe un sv si tot pentru cauza asta a fost scos
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Cyanide

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Septembrie 27, 2021, 01:36:39 p.m. »
Pro
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [PVP]Hudson

• Mesaje postate: 59
  • NOTE: +7/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Septembrie 27, 2021, 02:23:10 p.m. »
Cum s-a scos calul din map1 se scoate si atacu automat no ?
Pro
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

[SGM]Suiz

• Vizitator
« Răspuns #5 : Septembrie 27, 2021, 03:36:27 p.m. »
Cum s-a scos calul din map1 se scoate si atacu automat no ?
Pro

Sunt total de acord cu tine. Calul a fost scos tot din acelasi motiv pentru ca unii bateau playerii noi de pe cal. La fel se intampla si cu modul 'Auto'. Eu va sustin sper ca si Madalin sa faca la fel. Daca nu, sunt pro readaugare calului in map1.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [Mr]Andrei

• Mesaje postate: 92
  • NOTE: +9/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Septembrie 27, 2021, 03:47:04 p.m. »
pro

nu este dificil de scos, se scoate chiar ușor din src client.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Mesaje postate: 204
  • NOTE: +12/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Septembrie 27, 2021, 04:18:57 p.m. »
pro
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Septembrie 27, 2021, 06:06:13 p.m. »
CONTRA , daca nu ar mai fi conturi toti care ne-am chinuit sa facem cu greu itemele ce mai facem cu ele? le tinem de frumusete? plus ca s-ar depopula serverul chiar daca tot playerii aia sunt altfel arata serverul cu multe conturi si batai generale ,asta e tot farmecul jocului,suntem pe un server pvp pvm , plus ca ar afecta si donatiile care sustin serverul pentru ca un player dupa ce ar face rost de un full nu ar avea pentru ce sa mai doneze,asa cu auto si conturi toata lumea munceste/doneaza pentru 3 4 conturi care e mai smecher sa bata,ce dati voi exemple de auto scos sunt pe 2 3 servere pvm din romania ca se mananca aia la farm ,aici suntem pe imperial unde ne batem fiecare cu ce are.Faceti postul asta de invidie ca sa numai ne batem eu si ostin dar nu se va intampla asa pentru ca toata lumea are de castigat cu conturi . Uitati cum injura suiz si de aia e facut postul asta sa ma enerveze pe mine https://imgur.com/a/SfYE1CA "abia astept sa scoatem si sa te lasi odata" (de auto e vorba)
99% din serverele din romania sunt cu auto pana si roul plus ca asta e server pvp nu pvm
« Ultima Modificare: Septembrie 27, 2021, 06:11:30 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Cosminelul

• *
  • Mesaje postate: 17
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Septembrie 27, 2021, 06:30:36 p.m. »
CONTRA , daca nu ar mai fi conturi toti care ne-am chinuit sa facem cu greu itemele ce mai facem cu ele? le tinem de frumusete? plus ca s-ar depopula serverul chiar daca tot playerii aia sunt altfel arata serverul cu multe conturi si batai generale ,asta e tot farmecul jocului,suntem pe un server pvp pvm , plus ca ar afecta si donatiile care sustin serverul pentru ca un player dupa ce ar face rost de un full nu ar avea pentru ce sa mai doneze,asa cu auto si conturi toata lumea munceste/doneaza pentru 3 4 conturi care e mai smecher sa bata,ce dati voi exemple de auto scos sunt pe 2 3 servere pvm din romania ca se mananca aia la farm ,aici suntem pe imperial unde ne batem fiecare cu ce are.Faceti postul asta de invidie ca sa numai ne batem eu si ostin dar nu se va intampla asa pentru ca toata lumea are de castigat cu conturi . Uitati cum injura suiz si de aia e facut postul asta sa ma enerveze pe mine https://imgur.com/a/SfYE1CA "abia astept sa scoatem si sa te lasi odata" (de auto e vorba)
99% din serverele din romania sunt cu auto pana si roul plus ca asta e server pvp nu pvm
Coi tu înafară că joci ca un ratat mai și comentezi.Mă întreb de ce are boală pe tine map 1 hmm...vărule pe bune acum tu înafară că nu aduci benifici mai și enervezi lumea . Furi , înjuri , ameninți chiar și înjuri oameni din staff vărule. Ești exagerat ești un nimeni în viața reală și să fiu sincer mereu am fost ok cu bătăile map 1 dar de pe 3 conturi ? Tu și cu ăla maryustk care voia să fure conturi cu metinu lui.În loc să înveți pentru la facultate cum ai zis tu că ești să înveți domeniu tău stai toată ziua pe metin și freci la mentă.Dacă se scoate auto nu o să mai faci nimic. O să fii pielea pulii ce-ai să faci fără șaman și ninja ? Nimic ești un nimic coaie ești chiar pe degeaba consumi oxigen pe degeaba.Din cauza ta se lasă mulți playeri noi . Mă uit acuma map 1 e plin vărule de când nu mai ești tu e mult mai ok fără bătăi generale de genu ăla te bați toată ziua efectiv ești toxic și prost mai ales ostin cu 2 tu cu 3 conturi voi 2 faceți echipă perfectă sunteți la fel de proști.Știi cum e vorba ce se aseamănă se atrage.Pun pariu că ești genu de băiat că bărbat clar nu ești după comportamentu de fetiță și pizdă îngâmfată care era tratat ca un leftover în clasa ta de liceu și chiar nu mă miră. Acuma îți verși nervi pe metin? Coaie pe bune acum fii și tu om dacă ai fii om am înțelege.Vrei să te bați ? Ai seturi .Vrei generală ? Vi pe un singur cont 1 vs 1 și cu cineva egal ca tine nu cu toți non-siteri.Chiar îmi pare rău că nu ai ip.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline LordInferno

• Mesaje postate: 71
  • NOTE: +0/-3
  • https://www.youtube.com/watch?v=ydI5Od5CeKk
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Septembrie 27, 2021, 06:36:22 p.m. »
PRO
Si asa sunt destule versiuni de Hasmo care deja se cred mari playeri cand defapt sunt pielea puli.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Septembrie 27, 2021, 06:54:22 p.m. »
Vrei sa fim sinceri cu tine?Ba chiar pentru tine si Ostin e propunerea asta sincer iti spun esti toxic si prost,daca unu da in voi si ala non site sariti cu 6 conturi pe el si logic si full site nu are ce iti face ca si cu 6 conturi semi site nu are ce iti face dar cu 6 cu site si ala da in voi la o bataie generala si atat se distreaza si el dar dupa cand nu se mai bate nimeni stati ore intregi pe el si de aia se lasa playeri ca sunteti ratati si nu stiti sa jucati si sa va distrati pe jocul asta si vrei batai generala aduna oameni si fa o breasla cum a facut Redzy si asa mai facem si noi o breasla si dam waruri intre noi ca asta e farmecul la joc si batai generale inttre bresle ca de aua au fost inventate breslele pe metin,nu te suporta nimeni oricum e greu acum ca tu sa iti faci breasla si sa vina lumea la tine ca deja toti dau in tine cum te vad afara din cerc din cauza ta
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Septembrie 27, 2021, 07:00:18 p.m. »
Coi tu înafară că joci ca un ratat mai și comentezi.Mă întreb de ce are boală pe tine map 1 hmm...vărule pe bune acum tu înafară că nu aduci benifici mai și enervezi lumea . Furi , înjuri , ameninți chiar și înjuri oameni din staff vărule. Ești exagerat ești un nimeni în viața reală și să fiu sincer mereu am fost ok cu bătăile map 1 dar de pe 3 conturi ? Tu și cu ăla maryustk care voia să fure conturi cu metinu lui.În loc să înveți pentru la facultate cum ai zis tu că ești să înveți domeniu tău stai toată ziua pe metin și freci la mentă.Dacă se scoate auto nu o să mai faci nimic. O să fii pielea pulii ce-ai să faci fără șaman și ninja ? Nimic ești un nimic coaie ești chiar pe degeaba consumi oxigen pe degeaba.Din cauza ta se lasă mulți playeri noi . Mă uit acuma map 1 e plin vărule de când nu mai ești tu e mult mai ok fără bătăi generale de genu ăla te bați toată ziua efectiv ești toxic și prost mai ales ostin cu 2 tu cu 3 conturi voi 2 faceți echipă perfectă sunteți la fel de proști.Știi cum e vorba ce se aseamănă se atrage.Pun pariu că ești genu de băiat că bărbat clar nu ești după comportamentu de fetiță și pizdă îngâmfată care era tratat ca un leftover în clasa ta de liceu și chiar nu mă miră. Acuma îți verși nervi pe metin? Coaie pe bune acum fii și tu om dacă ai fii om am înțelege.Vrei să te bați ? Ai seturi .Vrei generală ? Vi pe un singur cont 1 vs 1 și cu cineva egal ca tine nu cu toți non-siteri.Chiar îmi pare rău că nu ai ip.
sunt pe server si acum xCandy2 ,RafaleAK47,si nu o sa se scoata auto
« Ultima Modificare: Septembrie 27, 2021, 07:02:26 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Meliodas

• *
  • Mesaje postate: 5
  • NOTE: +1/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Septembrie 27, 2021, 09:05:16 p.m. »
Contra ,aceasta optiune este pe server de mult timp si este naspa sa o scoti acum madaline doar findca nano se plange ca il bate hasmo, ostin cu 2 3 conturi asta nu ar trebui sa fie o problema deci de ce mai ai 2 3 conturi daca nu poti sa le folosesti CONTRA .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Mesaje postate: 204
  • NOTE: +12/-2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 27, 2021, 09:06:49 p.m. »
Contra ,aceasta optiune este pe server de mult timp si este naspa sa o scoti acum madaline doar findca nano se plange ca il bate hasmo, ostin cu 2 3 conturi asta nu ar trebui sa fie o problema deci de ce mai ai 2 3 conturi daca nu poti sa le folosesti CONTRA .

şi tu cine mai eşti ? =))
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt