pro unban , cata ipocrizie sa mi bag pla mai avea un pro unban si l-a sters ala care a dat ,probabil i-au dat pm toti cainii serverului sa il retraga, pipo ala daduse dar intre timp surpriza a disparut . Numele se poate da ,intradevar reclama e interzisa da totusi nu mi se pare un motiv de ban ,mai ales permanent , astea nu sunt motive de banuri nici al meu nici a lu hapy ca intervenit vizualu si trasu care daca stai cateva secunde afk in timp ce e un cont auto pe tine atunci intervine deci nu e nici macar bug ca intervine mereu asta , nu doar cateodata , e doar vizual.Doar retardatu ala de kwaki care a furat iteme trebuie banat permanent,care sta cu bug la cal cand se interzisese in map1 si plange cand ii e omorat calu
https://www.youtube.com/watch?v=IM0DrhYXbRc , noi nu,nu se da ban pentru ce am facut noi . Nu vi se pare ca bate la ochi cine se cearta cu Andrei si Victoria brusc i se inventeaza un motiv aiurea de ban si ala care baneaza si inchide topicurile e Stefan varu lu Andrei? Cine nu ma suporta pe mine (Suiz si mai nou Stefan) imi inchide topicurile si isi asuma singur o pozitie care nu trebuie sa o aiva doar Madalin,si cine nu il suporta pe wolf pe joc ii inchide topicurile (Stefan pus de Andrei) cand stafu ar trebuii sa aiva o parere sincera nu sa abuzeze si deciziile lor sa fie influentate de pe cine suporta si pe cine nu si abuzeaza de locul pe care il au in staf si daca faci un topic te ia si la misto si til inchide =]]]] Oricum doar Madalin va da banurile si unbanurile finale , dar sper din tot sufletu hotii infecti sa primeasca ban permanent (kwaki) si noi unban.Eu ma chinui de un an jumate sa fac iteme si nu am primit nimic gratis decat o +18 care am pierduto la bb oricum si am mai si donat si nu e normal ca un sclav sa fure fulu deagata mai ales cu costum si +21 si sa scape cu itemele ,trebuie controlat de iteme , nu doar un simplu ban ca precis le-a ascuns pe undeva.