Autor Subiect: Reclamatie  (Citit de 1486 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline koma99

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
Reclamatie
« : Noiembrie 21, 2022, 12:14:39 a.m. »
Nume : [VIP]KOMA99
Nu stiu unde sa fac reclamatia dar o fac aici . E normal ca cainele ala de Stefan sa mi dea ban pe discord tinand cont ca el nu e in staff si nu are nici cea mai mica legatura cu serveru ? intra pe un cont de player primit de la andrei de joi in paste.
A pus o poza veche de pe unul dintre caracterele mele vechi de acum 2 ani cand ma injuram cu Andrei , dar acum numai avem nicio treaba unu cu altul si mi - a dat ban.
Eu oricum numai intram pe discordul ala dar ca idee , nu cred ca are voie sa mi dea decat membrii staffului imperial ban.
friendly
0
funny
1
informative
0
agree
0
disagree
1
pwnt
0
like
0
dislike
1
No reactions
Members reacted funny:
Iulian,
No reactions
No reactions
Members reacted disagree:
Iulian,
No reactions
No reactions
Members reacted dislike:
Iulian,

Offline Iulian

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
Re: Reclamatie
« Răspuns #1 : Noiembrie 21, 2022, 12:38:17 a.m. »
Suge pula si plangi dog , sv de discord nu are treaba cu cel de la imperial , asa cum pe sv nu ai voie sa injuri pe discord ai . Asa ca plange si sufera acolo singur . Ca tu trebuia de mult sa dispari dupa sv asta la ce player toxic si analfabet esti .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [SGA]Florin

• Server Game Admin
  • Member based on posts: HERO
  • *
  • Mesaje postate: 85
  • NOTE: +8/-1
  • Gen: Bărbat
  • The one who doesn't care!
    • Vezi Profilul
Re: Reclamatie
« Răspuns #2 : Noiembrie 21, 2022, 12:39:18 a.m. »
Nume : [VIP]KOMA99
Nu stiu unde sa fac reclamatia dar o fac aici . E normal ca cainele ala de Stefan sa mi dea ban pe discord tinand cont ca el nu e in staff si nu are nici cea mai mica legatura cu serveru ? intra pe un cont de player primit de la andrei de joi in paste.
A pus o poza veche de pe unul dintre caracterele mele vechi de acum 2 ani cand ma injuram cu Andrei , dar acum numai avem nicio treaba unu cu altul si mi - a dat ban.
Eu oricum numai intram pe discordul ala dar ca idee , nu cred ca are voie sa mi dea decat membrii staffului imperial ban.
Nu prea are legătură Discordul cu Sv de Metin,nu văd ce rost are reclamaţia asta aici,dar o rezolvăm imediat .
Gata man,am scos ban ul dat de el pe discord  şi ţi l-am dat eu. Sper că eşti mulţumit acum.
friendly
0
funny
1
informative
0
agree
1
disagree
0
pwnt
1