Autor Subiect: Jingire membru staff din partea lui Hasmo a 2 a oara  (Citit de 20040 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline YutakaHERE

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
Jingire membru staff din partea lui Hasmo a 2 a oara
« : Iulie 13, 2021, 02:44:09 p.m. »
Caracterul tău:ShinkiNinja
Caracterul celui reclamat:ThugBEHRAM
Motivul reclamației:Jignire membru staff
Dovezi: https://imgur.com/a/lyndIw0

Vorbeam cu el in privat si a inceput sa il jingeasca pe Suiz care e SGM,dupa o dadea la intors ca e vorba de conturile lui de player :)) Nu conteaza la ce cont se referea ca s-a referit direct la Suiz care e in staff si e a 2 a oara cand jigneste membrii din staff a mai avut ban pe motivul asta o luna si ai spus Madalin ca la urmatoarea abatere omul primeste ban ip indiferent de ce reclamatie primeste...Propun ban ip cum ii s-a promis.
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2021, 02:47:27 p.m. de YutakaHERE »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Laur18

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
Re: Jingire membru staff din partea lui Hasmo a 2 a oara
« Răspuns #1 : Iulie 13, 2021, 02:49:08 p.m. »
Pro, nu e prima oara cand injura membrii staff plus ca el "hotaraste" cine iese din cerc si cine nu  ;D ;D
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iulie 13, 2021, 02:51:37 p.m. »
E cel mai toxic player de pe sv bro :))toti il vor banat ca e toxic ca player grav si ataca pe toti chiar daca au sau nu lvl 250 sau iteme sau nu si nu da doar o data pe ei si continu si de aia toti il bat mereu,se vede cum se referea la el cand am zis eu ca e Gm si il jigneste si dupa zice el ''si?''
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iulie 13, 2021, 02:59:40 p.m. »
Prima oara nu am jignit pe nimeni , le-ati inventat voi ,si acum nu am dat numele de [SGM]Suiz, da la el m-am referit dar pe conturile lui de player [Suiz] Suizer [King]Suiz si Knowledge  unde intra si se baga in toate bataile generale in care sunt eu si ma injura incontinuu , una e conturile de player alta e contul de sgm chiar daca e aceeasi persoana atata timp cant nu am am numele de sgm nu ma intereseaza sincer, plus ca pentru cuvantu prost nu stiu ce se poate intampla , in conceptia ta ban ip , in realitate maxim 30 de min de mute =]]] .
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Iulie 13, 2021, 03:06:19 p.m. »
Tu vezi ma ce scrii,spui prima data ca te referi la el si dupa la conturile de player ba e unu si aceeasi persoana corect nu?Pai omule daca e cum zici tu fa poze cand te jingeste si post e simplu daca tot il acuzi cu asa ceva,dar stim cu toti ca nu te injura dar las-o ca tine si omule e jingire daca cineva te face prost e clar ca te jingeste nu te injura dar te jingeste si el e membru staff si tu te-ai referit la persoana lui si orice scrii de acum esti un 0 sa ne aducem aminte cum ai mai jingit si injurat membrii din staff si in trecut cand ai luat ban si ai plans pe forum sa iei unban si ai primit cu conditia ca daca cineva iti mai face o reclamatie oricat de mica iti iei ban ip si uite reclamatia cum jignesti un membru din staff
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Iulie 13, 2021, 03:11:14 p.m. »
de multe ne-am batut si injurat si eu pe el da mai ales el pe mine da asta nu inseamna ca trebuie sa iau eu ban ip si el remove din staff =]]]] ca nici stafu nu are voie sa injure playerii mai ales sa abuzeze de comenzi gen warp stie el mai bine cand eram afk si ma tragea din cerc sa ma bata =]]]]]]]] dar una e conturile de player [VIP]Suiz si ce mai are alta e contul de sgm , nu e vina mea ce are suiz pe toate eu nu am specificat ":sgm suiz:" in pm sa fie jignire staff
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Iulie 13, 2021, 03:18:44 p.m. »
Taci am spus,te-ai referit la el ca si persoana nu la un cont si daca e cum spui tu ca te-a jingit ii faci post e simplu :) regulamentul e pentru toti si sa ne aducem aminte cum in trecut ai mai jingit si injurat membrii din staff pentru ca pe motivul asta ai avut ban si ti-a spus Madalin ca iti da ip daca mai gresesti cu orice oricat de mica e greseala:)
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Iulie 13, 2021, 03:56:54 p.m. »
Taci am spus,te-ai referit la el ca si persoana nu la un cont si daca e cum spui tu ca te-a jingit ii faci post e simplu :) regulamentul e pentru toti si sa ne aducem aminte cum in trecut ai mai jingit si injurat membrii din staff pentru ca pe motivul asta ai avut ban si ti-a spus Madalin ca iti da ip daca mai gresesti cu orice oricat de mica e greseala:)
Pe conturile de player odata ce ti le-ai facut nu ti se aplica aceleasi reguli ca pe contul de sgm din staff chiar daca e tot aceeasi persoana =]]]]]]]]]] odata ce ai conturi de player esti doar un simplu player eu prin suiz ma refer la toate 4 conturile lui cu care se bate , nu la sgm suiz pe care intra doar cand e trivia si imparte leii una e stafu alta e playerii citeste in gatu matii regulamentu,odata ce nu am dat numele de sgm suiz nu e jignire staff e jignire player suiz are pe player  asa ca schimba categoria dar defapt fa ce vrei ca pt cuvantul prost iau eu maxim 30 de minute mute sau ignore iti dai seama =]]]]]]]]]
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2021, 04:09:04 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Iulie 13, 2021, 04:08:36 p.m. »
Te referi la el ca si persoana sau cand joaca pe cont de player e alta persoana? :)))))))))))))Esti inapt mental sincer,cum sa spui ca te referi la conturile de player cand tu spui de el personal si se vede acolo cand am spus eu ca e Gm si e jignire staff asta si tu ai spus ''si?'' Deci prin asta rezulta ca te-ai referit la el ca si Gm si nu la conturile alea pisi daca e sa o luam dupa logica ta :))Deci tu ai spus ca si cum te doare undeva ca l-ai jignit pe el ca si membru staff ceva de genul si ce daca l-am jingit e piele pulii,ceva de genul vine asta printesa mica,vezi ca pentru jignire staff se poate lua si ban :) Cum ar fii sa vina unu sa ii dea lui Madalin sau la oricare membru din staff mesaj de genul ''Esti un prost ba,degeaba esti in staff ca esti prost'' Asta e jignire la adresa lui si se sanctioneaza asa ceva :) Sa nu mai vorbim de chestia ca esti cel mai toxic player de pe sv si toti rad de tine....
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Iulie 13, 2021, 04:19:39 p.m. »
Te referi la el ca si persoana sau cand joaca pe cont de player e alta persoana? :)))))))))))))Esti inapt mental sincer,cum sa spui ca te referi la conturile de player cand tu spui de el personal si se vede acolo cand am spus eu ca e Gm si e jignire staff asta si tu ai spus ''si?'' Deci prin asta rezulta ca te-ai referit la el ca si Gm si nu la conturile alea pisi daca e sa o luam dupa logica ta :))Deci tu ai spus ca si cum te doare undeva ca l-ai jignit pe el ca si membru staff ceva de genul si ce daca l-am jingit e piele pulii,ceva de genul vine asta printesa mica,vezi ca pentru jignire staff se poate lua si ban :) Cum ar fii sa vina unu sa ii dea lui Madalin sau la oricare membru din staff mesaj de genul ''Esti un prost ba,degeaba esti in staff ca esti prost'' Asta e jignire la adresa lui si se sanctioneaza asa ceva :) Sa nu mai vorbim de chestia ca esti cel mai toxic player de pe sv si toti rad de tine....
Esti doar un semiretardat care cauta atentie si motive sa iau eu ban ma refer la el ca si persoana odata ce intra pe conturile de player cand ma bat eu cu altii si se baga si ma injura logic ca il fac prost si eu ,dar de la conturile lui pe care are itm si se bate pana la sgm suiz unde are protectie pvp si nu are voie sa fie injurat e cale lunga chiar daca nu vrei sa intelegi =]]]]]]]]]] tot ca mine e pt ca el cand intra pe conturile de player si se bate si injura e doar un simplu player nu e tras la raspundere ca sgmul bate playerii si injura,poate sa faca ce vrea pe conturile de player sa injure sa fie injurat , cand intra pe sgm suiz atunci e in staff chiar daca e aceeasi persoana . Odata ce scrie in mesaj suiz ce alta dovada mai clara vrei nu te inteleg :"))))))))) cand o scrie sgm suiz sa ma cauti atunci ca suiz simplu sau cu grade sau cum e are pe player, te salut
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2021, 04:21:56 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Iulie 13, 2021, 04:26:21 p.m. »
Si cand nu o sa iesi din cerc pe caracterele de lvl 15 si 75 sa nu vi cu reclamatie pe forum ca dau in caracterele de sub 100 ca ai aici motivele mai sus (provocat,cauti motive sa iau eu ban pt un simplu cuvant "prost" ,ma faci pe mine prost si ma injuri si toate astea le ai mai sus ,a si plus ca esti un cont de risipa)
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Iulie 13, 2021, 04:29:53 p.m. »
Esti un prost omule si uite te-am jignit pe tine acum :)) ca vad ca nu poti sa intelegi 2 chestii simple si pe care orice prost inafara de tine nu le intelege :))))Tu l-ai jignit ca si persoana si se vede si in poza cum eu am spus ca este GM(bine el e SGM,mna m-am incurcat eu)si cand am spus eu ca este Gm si ca l-ai jignit si este jignire staff tu ai spus ''si'' Deci se vede din poza ca te-ai referit la el ca si membru staff si nu la conturile de player si nu mai incerca sa o dai la intors acum ca la conturile de player ca se vede in poza ce si cum :)Dar oricum si daca erau conturile de player cum spui tu tu te-ai fii referit la el ca si persoana si nu ca player si tot jignire staff se considera :)
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Iulie 13, 2021, 04:33:30 p.m. »
Si cand nu o sa iesi din cerc pe caracterele de lvl 15 si 75 sa nu vi cu reclamatie pe forum ca dau in caracterele de sub 100 ca ai aici motivele mai sus (provocat,cauti motive sa iau eu ban pt un simplu cuvant "prost" ,ma faci pe mine prost si ma injuri si toate astea le ai mai sus ,a si plus ca esti un cont de risipa)
Cont de risipa? Dar de ce nu esti in stare sa ma bati la un set daca eu sunt cont de risipa? Si te injur fa reclamatie sa iau mute :)))Ca si tu ma injuri vrei ss cand ma injuri si tu si nu doar pe mine si pe mai multi?Nu mai vorbi tu de conturi de risipa si dastea cand tu esti cel mai slab de pe sv la 1 vs 1 si generala ca daca joci pe 4 conturi nu esti bun si pici cate un character :))))ca oricine poate asta daca da doar pe 1 ca dai dmg mare e logica chestia,dar un jucator bun nu joaca asa ca idee dar tu nu esti un jucator bun si esti un prost slab care habar nu are sa joace :))))))Eu intru din joi in paste sa dau cateva seturi si tot joc mai bine ca tine care stai zi de zi pe metin
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Iulie 13, 2021, 04:43:22 p.m. »
Esti un prost omule si uite te-am jignit pe tine acum :)) ca vad ca nu poti sa intelegi 2 chestii simple si pe care orice prost inafara de tine nu le intelege :))))Tu l-ai jignit ca si persoana si se vede si in poza cum eu am spus ca este GM(bine el e SGM,mna m-am incurcat eu)si cand am spus eu ca este Gm si ca l-ai jignit si este jignire staff tu ai spus ''si'' Deci se vede din poza ca te-ai referit la el ca si membru staff si nu la conturile de player si nu mai incerca sa o dai la intors acum ca la conturile de player ca se vede in poza ce si cum :)Dar oricum si daca erau conturile de player cum spui tu tu te-ai fii referit la el ca si persoana si nu ca player si tot jignire staff se considera :)
pai am scris si? ca me refeream la conturile lui de player,nu sti sa citesti? scrie suiz (adica suraul am) nu sgm suiz chiar daca e aceeasi persoana odata ce te bati cu mine si ma injuri pe conturile de player tot player ramai cum nu ma injura nici el pe sgm nu il injur nici eu pe sgm , nu e acelasi lucru =]] playerii sunt playeri staful e staf marsi si uitate in regulament sunt alte reguli pt fiecare categorie,dar tu mai incerca , mai vino si cu motive ca iti dau negot cand te omor sa stai 10 secunde jos eventual ,si ca iti bat contul de risipa ca in modul asta :"sigur reusesti sa ma vezi pe mine banat" tu uiti ca esti doar un amarat pe serveru asta care cauti motive si nici macar nu sunt plauzibile auzi si tu ca l am facut pe ala prost pe contul de player de sura sa iau ban ip :")))))))))))))))))))))) ma faci sa rad asa e cand ai avut un singur site in viata ta si acum nu il mai ai te oftici esti cu lacrimi in ochi si nu iti permiti sa donezi nici macar cand s-au ieftinit itemele site :")))))))))))))))))))))
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2021, 04:47:58 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Iulie 13, 2021, 04:49:43 p.m. »
Esti prost nu ma mai chinui sa iti explica ca esti prea inapt ca persoana,deci tu chiar esti prost la modul serios si nu asa in gluma spus,adica pe tine cineva cand te face prost eu zic sa iti pui un semn de intrebare daca chiar esti sau nu....dar iti zic eu ca sa nu iti obosesti creierul ala vai de pula lui ca degeaba il ai,cand cineva iti mai spune ca esti prost chiar esti indiferent ca o spune in gluma sau in serios :))))))Du-te sa mananci ceva si nu paine cu paine ca in fiecare zi bai Bogdane :))))))))
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0