O sa mai las inca odata doveziile ca vad ca ati scris aici 4 pagini si sa le vada Madalin clar cand o sa raspunda ca m am saturat sa stau pe alt server.
Aici sunt 39 de mailuri in care mi se cerea sa confirm schimbarea parolei ,cel mai probabil am fost spart de pe vechea baza de date de pe 3d ca fix acolo aveam conturile astea (am fost spart pe 2 conturi unu cu iteme altul fara si s-a injurat staful pentr ca nu a reusit sa mi fure nimic am avut alt cod de stergere caracter si parola la inventar si vazand ca nu poate sa fure nimic a incercat asta poate iau ban, Florin stie puteti sa il intrebati era acolo)
https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100003629453604&attachment_id=645069173129371&message_id=mid.%24cAAAAB-zjMH2B1vi9y17pbN1EBgxO Aici am dovezile clare filmate ,si de fiecare cand o sa mai am o reclamatie vreau sa fie filmata ca eu nu am nimic de ascuns dar eu am fost victima defapt nu am facut nimic si prima oara cand am mai luat ban tot degeaba am luat pentru ca mi-a intrat pe cont era fix in perioada cand era la moda comanda cu "war blindat" si mi se insceneaza totu
https://www.youtube.com/watch?v=wxpaV5XcbxUhttps://www.youtube.com/watch?v=EEu9PZTKkMo la minutul 1 35 se vede clar cum era in map1 injura staful si eu filmam si am aratat clar ce conturi am deschise in bara
De ce sa iau ban ca va injur pe voi? pai injuram de toti mortii acolo recunosc ca erati toata breasla vs mine singur si daca e provocat oricine injura si ce daca datimi mute 24 de ore si tu pui unu din printuri in care sunt si eu injurat la randul meu? macar de le puneai decat pe alea cand injuram numai eu :"))) eu zic ca maxim cateva ore de mute imi ajung.
Si despre ce spune ala de mai sus ca a intrat el pe server si a fost batut de mine eu nici macar nu am mai intrat de o saptamana pe server ca astept raspunsul lu madalin sa vada adevarul. Inca odata va spun ca nu am batut niciodata orice player nou ci doar aia care m au enervat si au facut ceva sa fie batuti de exemplu emilp la fiecare bataie generala cand ma bateam eu si ostin aparea si el impotriva noastra , iambogdan a fost ajutat de adrian si apoi tot in noi a dat de il batem, si toti astia pe care i am batut i am batut cu un motiv da nu cred ca trebuie sa ma justific eu pe cine bat si de ce dar doar v am zis.
O fi spus madalin ca iau ban la urmatoare reclamatie dar ban daca e motiv de ban adica furt hack(eu toate itemele mele le am 70% din evente castigate si tradeuri pe plus si 30% din barbut nu am avut niciun incident decat cu un scut care mi sa dat din greseala si nu am vrut sa il inapoiez si am primit ban o luna pentru asta,nu ce spune retardatul ala de yutaka ca sa mi se stearga mie toate itemele si sa iau ban ip ) si toate motivele pentru care se poate bana un player nu ca va injur pe voi si inventati chestii care nu sunt adevarate si dati up toti asta nu inseamna ca o sa iau ban ,ok va deranjeaza asa de mult nu o sa va mai injur de azi inainte,doar ma bat cu tradatorii gen 3milp.
Eu nu am facut nimic nici prima oara nici acum doar ca acum am putut dovedi, prima oara nu am avut cum sa dovedesc m-am culcat linistit fara sa ma stiu vinovat de nimic mai ales ca castigsem si oxul si a doua zi ma trezesc cu ban, ca nu ma asteptam la o asa mare toxicitate si tot pe mine ma faceti toxic ca ma razbun si ii bat pe aia care merita si se baga vs mine ,dar acum am fost pe faza ca stiam la ce sa ma astept de la voi si am filmat . Tot ce faceti e sa inventati si sa mintiti de mine ,eu vin cu dovezi concrete in schimb si prima data sunt 90% sigur ca madalin m-a crezut si am avut ban pe nedrept chiar daca nu am avut cum sa dovedesc.
Dati t/c pana la raspunsul lui Madalin ati scris destul