Sondaj

VOTAŢI CE DORIŢI SĂ SE INTÂMPLE CU HASMO

BAN IP PERMANENT
BAN PE CONTURILE RECLAMATE
MUTE 48H PE CONTURI

Autor Subiect: Reclamație  (Citit de 74786 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline koma99

• Member based on posts: HERO
  • Mesaje postate: 147
  • NOTE: +0/-31
    • Vezi Profilul
Re: Reclamație
« Răspuns #45 : Septembrie 02, 2021, 12:35:29 a.m. »
Păi din ce zici tu acolo chiar cu gura ta,este că tu ii bati si pe ăia care iti strică tie ”Tepele” sau să zic mai ok ”Negoturile”, bun ii bati pe ăia,dar pe ăia noi de ce ii bati? si ii ameninti,iar dacă tot ai răspuns la Topic,de ce nu ai comentat si de Koxu cu Deea si Jakid,te supără adevărul? sau nu ai ce să zici,ti-am mai zis,Vrăjelile astea să le zici la copii de 5 ani .
Hasmo,ceea ce zici tu acolo că ii bati doar pe ăia 3 e vrăjeală să te scoti,da iti zic eu cum stă treaba,tu pe cine vezi nou pe server,poc il bati ,pe cine vezi că are site-uri si nu cunoaste preturile ,poc pe el,la fel cum ai făcut cu ăla de a donat pentru +21 si l-ai păcălit cu niste iteme ”Old” ,Lasă vrăjeala asta ieftină că din cauza ta multi sau lăsat de server,multi stau in cerc ,iar multi ne roagă pe noi in PM să ii ajutăm că tu ii bati fără motiv,iar dacă zici de jakid si deea că au luat bătaie pana sau lăsat,ia zimi tu ce ai făcut timp de 1 lună ,nu i-ai bătut?,nu stăteai cu auto pe ei? ,lasă smecheriile astea că nu iti merg,si să iti mai zic ce ai făcut cu Melodies că l-ai amenintat pana a făcut ”Negot” cu tine ,să-ti mai zic de altii că le dădeai PM cu o ofertă si ei dacă ziceau că nu,le ziceai ”Te bat pana facem” sau să iti mai zic de Koxu că ia zis unuia că nu merită oferta făcută de tine si din cauza asta stăteai cu auto pe el? PS.Vrăjeli din astea pe care le zici tu să le zici la ăia de 5 ani poate te cred ei.
Pe ala cu +21 nu l am batut iam dat de buna voie +19 two clopot +19 esarfa wn esarfa ss si scut wn 2 rase pe +21,pe melodias nu l am batut doar pe redzy pt ca m a incurcat cu un negot mi a spus ca imi vine two pe sabie si inca ceva si nu mai vrut si dupa a luat pana la urma melodias si iam dat esarfa wn si +21 sabie pe two,nu bat orice player nou doar pe aia cu care am ceva care au facut ceva de au fost batuti si pana una alta nu s-a lasat nimeni din cauza mea cum ziceti voi dar din cauza voastra da ,pe fizzyboom nu ai vazut cum suferea pe forum? dadea cu toti impotriva mea si posta pe forum cotet etc? logic ca l am batut si il voi bate in continuare de cate ori va fi on in map1 cu conturile mele.
pe deea si jakid i am ajutat si cum nu i am mai ajutat eu s au lasat
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [Mr]Andrei

• Mesaje postate: 92
  • NOTE: +9/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #46 : Septembrie 02, 2021, 12:42:22 a.m. »
Imi place ca raspunde doar la ce vrea el :o

Itemele de ce le-ai mutat pana la urma? Sau nu vrei sa raspunzi..
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #47 : Septembrie 02, 2021, 12:45:19 p.m. »

pentru ca am mai avut ban din cauza ta odata fara sa fac nimic cu o seara inainte m am culcat linistit pentru ca stiam nu am facut nimic si a doua zi m am trezit cu contul banat,nu am mai intrat ieri si azi ca am o restanta maine de dat si astept sa vada madalin adevaru si oricum daca n as mai fi eu pe server v ati uita ca prostii unu lu altu toata breasla fara sa mai fie nicio distractie
« Ultima Modificare: Septembrie 02, 2021, 12:48:32 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Mesaje postate: 204
  • NOTE: +12/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Septembrie 02, 2021, 12:50:40 p.m. »

pentru ca am mai avut ban din cauza ta odata fara sa fac nimic cu o seara inainte m am culcat linistit pentru ca stiam nu am facut nimic si a doua zi m am trezit cu contul banat,nu am mai intrat ieri si azi ca am o restanta maine de dat si astept sa vada madalin adevaru si oricum daca n as mai fi eu pe server v ati uita ca prostii unu lu altu toata breasla fara sa mai fie nicio distractie

măcar nu se lasă playerii noi din cauza că îi baţi tu 24 24 pt că nu vor să ţi vândă ţie ceva item pe un preţ de nimic :d
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline [Mr]Andrei

• Mesaje postate: 92
  • NOTE: +9/-1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #49 : Septembrie 02, 2021, 02:52:23 p.m. »

Pai eram sigur ca esti prost.
La tine distractie inseamna neaparat bataie.

Distractie pe mt2 e sa stai cu prietenii la vorbe, sa ti bati joc de carmen,sa dai seturi intre prieteni,etc.

Totul la tine se rezuma la bataie nonstop map1
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Mesaje postate: 230
  • NOTE: +7/-3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #50 : Septembrie 07, 2021, 10:47:06 a.m. »
Pro,ai furat candva si ai luat ban pentru asta,ai injurat staff-ul si ai luat ban pentru asta si de curand l-ai injurat pe Suiz dar Florin a fost baietas cu tine si te-a iertat ca ai noroc ca e baietas Florin,esti cel mai toxic player de pe sv si l-ai depasit si pe Ostin,tu dai in oricine e nou pe sv si nu are iteme daca doar a dat 2 skill in tine in joaca stai dupa cu 4 conturi pe el ore intregi si logic ca se lasa playeri asa,tu faci rau prin chestia asta la sv si nu te joci si mai mult incerci sa elimini jucatori de pe sv ca sa nu mai aive sv playeri,injuri continu si mereu pe oricine...tu spui aici ca nu vei mai injura si sa primesti mute,pai iti primesti sa zicem mute dar cum se duce acest mute iar o sa injuri ca nu e prima data,eu sunt pro pentru ban ip! Ori sa ii se stearga toate itemele de pe conturi pentru ca ori primeste ban ip ori ii se sterg toate itemele tot aia e
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Cosminelul

• Member based on posts: I
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • NOTE: +0/-0
    • Vezi Profilul
« Răspuns #51 : Septembrie 07, 2021, 02:27:33 p.m. »
Pro,ai furat candva si ai luat ban pentru asta,ai injurat staff-ul si ai luat ban pentru asta si de curand l-ai injurat pe Suiz dar Florin a fost baietas cu tine si te-a iertat ca ai noroc ca e baietas Florin,esti cel mai toxic player de pe sv si l-ai depasit si pe Ostin,tu dai in oricine e nou pe sv si nu are iteme daca doar a dat 2 skill in tine in joaca stai dupa cu 4 conturi pe el ore intregi si logic ca se lasa playeri asa,tu faci rau prin chestia asta la sv si nu te joci si mai mult incerci sa elimini jucatori de pe sv ca sa nu mai aive sv playeri,injuri continu si mereu pe oricine...tu spui aici ca nu vei mai injura si sa primesti mute,pai iti primesti sa zicem mute dar cum se duce acest mute iar o sa injuri ca nu e prima data,eu sunt pro pentru ban ip! Ori sa ii se stearga toate itemele de pe conturi pentru ca ori primeste ban ip ori ii se sterg toate itemele tot aia e
Sincer nu neapărat că am ceva personal cu hasmo însă coaie el trăiește pe jocu ăsta. Se simte ceva ''pirat'' de amenință fiecare player că îl ține cerc dacă nu-i vinde ceva la supra preț sau cumpăra ceva la sub preț . E și asta o metodă de ''negociere'' mai dură în felu ei. Dar când începe să pună 4 conturi pe tine e deja prea ratat omu meu.Se vaită că e la facultate totuși nu știe să lege 2 cuvinte în română.Îmi e greu să cred că omu meu chiar e ăla pe care îl credem noi că e. Probabil că e doar un puștan de 12/13 ani în spatele unui monitor ce se crede zmeu pe un joc. Și sincer nu se merită să te cobori la nivelu lui. Oricum deja e un chat foarte mare aici și mi se pare ''CIUDAT'' că efectiv niciun player nu-i ia apărarea păi frate aici îți dă ceva de gândit . Fură , minte , înjură de morții de mame de răniții. Și dacă e vreodată de ''smardoială'' cum se zice nu prea îl văd să iasă afară să fie f2f convorbirea. Probabil a fost bătaia de joc la cineva și acuma se răzbună pe un joc =))).Pula mea forță pitești tpp.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #52 : Septembrie 07, 2021, 07:15:15 p.m. »
Sincer nu neapărat că am ceva personal cu hasmo însă coaie el trăiește pe jocu ăsta. Se simte ceva ''pirat'' de amenință fiecare player că îl ține cerc dacă nu-i vinde ceva la supra preț sau cumpăra ceva la sub preț . E și asta o metodă de ''negociere'' mai dură în felu ei. Dar când începe să pună 4 conturi pe tine e deja prea ratat omu meu.Se vaită că e la facultate totuși nu știe să lege 2 cuvinte în română.Îmi e greu să cred că omu meu chiar e ăla pe care îl credem noi că e. Probabil că e doar un puștan de 12/13 ani în spatele unui monitor ce se crede zmeu pe un joc. Și sincer nu se merită să te cobori la nivelu lui. Oricum deja e un chat foarte mare aici și mi se pare ''CIUDAT'' că efectiv niciun player nu-i ia apărarea păi frate aici îți dă ceva de gândit . Fură , minte , înjură de morții de mame de răniții. Și dacă e vreodată de ''smardoială'' cum se zice nu prea îl văd să iasă afară să fie f2f convorbirea. Probabil a fost bătaia de joc la cineva și acuma se răzbună pe un joc =))).Pula mea forță pitești tpp.
Te pup Pitestene ca am vazut ca si tu esti din Pitesti ca mine,pai eu i-am spus cand eram si in parcare la Bowling si in Trivale si la stadion in parcare sa vin sa ma bata ca a spus ca ma bate si nu a venit deloc...a stat o luna in casa cand i-am spus ca am aflat ca e din Pitesti si i-am spus pe cine stiu pe aici si cu cine umblu si i-am zis ca il prind si il bat🤣si nu a mai iesit din casa de frica ca il prinde Romario Mocanu cu astia ca am zis sa il prindem ca sa il tundem 0🤣🤣🤣Ce sa bata el in real...cand ii ziceam sa iasa din casa ca sa ne vedem zicea ca el nu iese cu mine si auzi motiv "eu nu te suport si de asta nu ies" pai daca nu ma suporta sa iasa sa ma bata daca e atat de smecher cum se da🤣🤣Revenind la sv,nimeni nu il suporta si toti il vor afara de pe sv si am vazut pe aici cum zicea ca se bate cu ei sa vada care e mai bun,prietene nu esti mai bun daca dai de pe 4 conturi pe 1 si esti slab grav si ti-am demonstrat asta la seturi cand ai dat 2 abandonuri cu mine
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Cosminelul

• *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #53 : Septembrie 07, 2021, 07:48:19 p.m. »
Te pup Pitestene ca am vazut ca si tu esti din Pitesti ca mine,pai eu i-am spus cand eram si in parcare la Bowling si in Trivale si la stadion in parcare sa vin sa ma bata ca a spus ca ma bate si nu a venit deloc...a stat o luna in casa cand i-am spus ca am aflat ca e din Pitesti si i-am spus pe cine stiu pe aici si cu cine umblu si i-am zis ca il prind si il bat🤣si nu a mai iesit din casa de frica ca il prinde Romario Mocanu cu astia ca am zis sa il prindem ca sa il tundem 0🤣🤣🤣Ce sa bata el in real...cand ii ziceam sa iasa din casa ca sa ne vedem zicea ca el nu iese cu mine si auzi motiv "eu nu te suport si de asta nu ies" pai daca nu ma suporta sa iasa sa ma bata daca e atat de smecher cum se da🤣🤣Revenind la sv,nimeni nu il suporta si toti il vor afara de pe sv si am vazut pe aici cum zicea ca se bate cu ei sa vada care e mai bun,prietene nu esti mai bun daca dai de pe 4 conturi pe 1 si esti slab grav si ti-am demonstrat asta la seturi cand ai dat 2 abandonuri cu mine
Man tu crezi că vrea să iasă că l-am căutat și eu prin răz****** să nu-i dau adresa că poate-mi iau ban . Și mi-ai mai zis și pe metin da nu prea se are cu ouțele acasă.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #54 : Septembrie 08, 2021, 01:58:16 a.m. »
Man tu crezi că vrea să iasă că l-am căutat și eu prin răz****** să nu-i dau adresa că poate-mi iau ban . Și mi-ai mai zis și pe metin da nu prea se are cu ouțele acasă.
Degeaba te chinui...nu merita si nu merita nici pe astia pe aici sa il caute de la un joc amarat,am preferat sa nu imi mai bat capul si oricum eu sunt pro pentru abn ip ca e un player toxic care strica sv prin chestiile pe care le face si cum injura playeri si membrii staff
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Epheios

• *
  • Mesaje postate: 6
    • Vezi Profilul
« Răspuns #55 : Septembrie 08, 2021, 04:11:51 p.m. »
Băi , ce să zic , am intrat și eu după 3 ani să văd ce mai e pe server...
Experiența minunată , n-am apucat nici să ajung la magazinul general că deja cumătrul ăsta hasmo , sau cum îl cheamă , începe să mă bată . Nu poți să faci mai nimic , că vine și se ține ca " plodul " după fusta mămicii în dorința de a se da zmeu că te bate.
Cu oameni ca ăștia , e o pierdere inutilă de timp după părerea mea ...

Probabil prin 2014 cand m-am apucat prima dată pe server , el era pe la grădiniță .... vremuri bune , nu ca acum cu playeri ca ăsta...

Mădălin , nu știu ce să-i faci , fă-i mapă specială , bagă-i boți în ea să se bată până nu mai poate , poate s-o sătura într-un final...

Zi frumoasă !
Cu drag [Dn]AcceS / [PVP]Ephe
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline Cosminelul

• *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #56 : Septembrie 09, 2021, 12:21:57 a.m. »
Băi , ce să zic , am intrat și eu după 3 ani să văd ce mai e pe server...
Experiența minunată , n-am apucat nici să ajung la magazinul general că deja cumătrul ăsta hasmo , sau cum îl cheamă , începe să mă bată . Nu poți să faci mai nimic , că vine și se ține ca " plodul " după fusta mămicii în dorința de a se da zmeu că te bate.
Cu oameni ca ăștia , e o pierdere inutilă de timp după părerea mea ...

Probabil prin 2014 cand m-am apucat prima dată pe server , el era pe la grădiniță .... vremuri bune , nu ca acum cu playeri ca ăsta...

Mădălin , nu știu ce să-i faci , fă-i mapă specială , bagă-i boți în ea să se bată până nu mai poate , poate s-o sătura într-un final...

Zi frumoasă !
Cu drag [Dn]AcceS / [PVP]Ephe
Omu meu zice că are 20 și cv de ani și că e la facultate deși mă îndoiesc. Dacă genu ăsta de oameni sunt la facultate și la vârsta asta stau și se bat pe metin toată ziua pentru ''distracție'' păi ce să mai zici m3n.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline koma99

• Vezi Profilul
« Răspuns #57 : Septembrie 09, 2021, 04:09:04 p.m. »
O sa mai las inca odata doveziile ca vad ca ati scris aici 4 pagini si sa le vada Madalin clar cand o sa raspunda ca m am saturat sa stau pe alt server.

Aici sunt 39 de mailuri in care mi se cerea sa confirm schimbarea parolei ,cel mai probabil am fost spart de pe vechea baza de date de pe 3d ca fix acolo aveam conturile astea (am fost spart pe 2 conturi unu cu iteme altul fara si s-a injurat staful pentr ca nu a reusit sa mi fure nimic am avut alt cod de stergere caracter si parola la inventar si vazand ca nu poate sa fure nimic a incercat asta poate iau ban, Florin stie puteti sa il intrebati era acolo)
 https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100003629453604&attachment_id=645069173129371&message_id=mid.%24cAAAAB-zjMH2B1vi9y17pbN1EBgxO
 Aici am dovezile clare filmate ,si de fiecare cand o sa mai am o reclamatie vreau sa fie filmata ca eu nu am nimic de ascuns dar eu am fost victima defapt nu am facut nimic si prima oara cand am mai luat ban tot degeaba am luat pentru ca mi-a intrat pe cont era fix in perioada cand era la moda comanda cu "war blindat" si mi se insceneaza totu
https://www.youtube.com/watch?v=wxpaV5XcbxU
https://www.youtube.com/watch?v=EEu9PZTKkMo la minutul 1 35 se vede clar cum era in map1 injura staful si eu filmam si am aratat clar ce conturi am deschise in bara
De ce sa iau ban ca va injur pe voi? pai injuram de toti mortii acolo recunosc ca erati toata breasla vs mine singur si daca e provocat oricine injura si ce daca datimi mute 24 de ore si tu pui unu din printuri in care sunt si eu injurat la randul meu? macar de le puneai decat pe alea cand injuram numai eu :"))) eu zic ca maxim cateva ore de mute imi ajung.
Si despre ce spune ala de mai sus ca a intrat el pe server si a fost batut de mine eu nici macar nu am mai intrat de o saptamana pe server ca astept raspunsul lu madalin sa vada adevarul. Inca odata va spun ca nu am batut niciodata orice player nou ci doar aia care m au enervat si au facut ceva sa fie batuti de exemplu emilp la fiecare bataie generala cand ma bateam eu si ostin aparea si el impotriva noastra , iambogdan a fost ajutat de adrian si apoi tot in noi a dat de il batem, si toti astia pe care i am batut i am batut cu un motiv da nu cred ca trebuie sa ma justific eu pe cine bat si de ce dar doar v  am zis.
O fi spus madalin ca iau ban la urmatoare reclamatie dar ban daca e motiv de ban adica furt hack(eu toate itemele mele le am 70% din evente castigate si tradeuri pe plus si 30% din barbut nu am avut niciun incident decat cu un scut care mi sa dat din greseala si nu am vrut sa il inapoiez si am primit ban o luna pentru asta,nu ce spune retardatul ala de yutaka ca sa mi se stearga mie toate itemele si sa iau ban ip ) si toate motivele pentru care se poate bana un player nu ca va injur pe voi si inventati chestii care nu sunt adevarate si dati up toti asta nu inseamna ca o sa iau ban ,ok va deranjeaza asa de mult nu o sa va mai injur de azi inainte,doar ma bat cu tradatorii gen 3milp.

Eu nu am facut nimic nici prima oara nici acum doar ca acum am putut dovedi, prima oara nu am avut cum sa dovedesc m-am culcat linistit fara sa ma stiu vinovat de nimic mai ales ca castigsem si oxul si a doua zi ma trezesc cu ban, ca nu ma asteptam la o asa mare toxicitate si tot pe mine ma faceti toxic ca ma razbun si ii bat pe aia care merita si se baga vs mine ,dar acum am fost pe faza ca stiam la ce sa ma astept de la voi si am filmat . Tot ce faceti e sa inventati si sa mintiti de mine ,eu vin cu dovezi concrete in schimb si prima data sunt 90% sigur ca madalin m-a crezut si am avut ban pe nedrept chiar daca nu am avut cum sa dovedesc.
Dati t/c pana la raspunsul lui Madalin ati scris destul
« Ultima Modificare: Septembrie 09, 2021, 04:45:09 p.m. de koma99 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline ryu7

• Mesaje postate: 204
  • NOTE: +12/-2
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #58 : Septembrie 09, 2021, 06:30:12 p.m. »
am auzit că joci ffe, rămâi acolo :d
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Offline YutakaHERE

• Vezi Profilul
« Răspuns #59 : Septembrie 09, 2021, 06:48:40 p.m. »
Ba terminatule vezi cum vorbesti cu "ratat" si dastea ca te prind prostule si acum la bun iti zic ca de nu dau mesaje cu fb tau la toti sa te prindem in Pitesti si chiar sa te tundem 0 in cap si sa te si batem,tu chiar vrei sa stai cu frica cand iesi in oras?Acum le dau mesai la toti prostule ca esti obsedat de un joc din 2004,hai ca vezi tu cand iesi pe afara ca te prind si de data asta chiar nu te mai iert ca data trecuta si te bat ca sa inveti sa vorbesti,esti toxic ca si jucator si nu observi ca tot sv te vrea out de aici?Nu te-ai intrebat de ce vor sa dispari de tot de pe sv?Exact,ca esti prost si toxic ca si jucator si faza cu scutul chiar ai recunoscut si tu ca ai furat si dupa ai spus ca nu ai furat cand ti-am facut reclamatie si o dadeai la intors si cu injuratul celor din staff ai injurat si nu ma refer atunci cand ti-au spart contul si ma refer prima data cand ai primit ban si a 2 a oara acum o luna cand l-ai injurat pe Suiz si l-ai jignit si injuri playeri 24 din 24 si chiar daca iei mute spui ca te potolesti si de fapt nu te potolesti si tot toxic esti si tu dai de pe 4 conturi pe 1 si te dai bun cand tu de fapt esti praf ca nu stii nici o rasa sa joci si esti pe langa joc,toti dau in tin din simplu fapt ca esti prost si nu te suporta nimeni.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0